HomeIncalzire electrica in pardosealaCovoraşele încalzitoare

Covoraşele încalzitoare

Ideale pentru renovări, covorașele încălzitoare oferă căldură în întreaga cameră, dând un sens complet nou încălzirii și confortului.

Covorase electrice de incalzire in pardoseala

Covorasele de incalzire sunt compuse din cabluri durabile de incalzire gata atașate pe un suport, permițând o instalare rapidă și convenabilă a unui sistem de incalzire in pardoseala. Gama Warmup cuprinde sistemele SPM, PVC și WLFH. Toate sistemele prezintă elemente de incalzire subțiri, dual-core și un design redus, ceea ce înseamnă că vor avea un impact minim asupra înălțimilor de construire a podelei.

Covoraşele încalzitoare baie

Caracteristici și beneficii

  • Viteza rapida de încălzire
  • Instalare rapidă
  • Ideale pentru renovări, unde înălțimea podelei este limitată
  • O singură conexiune
  • Sisteme pentru toate tipurile de pavement final
  • Toate sistemele sunt dublu conductoare cu pământ integrat, asigurând o siguranță sporită
Covoraşele încalzitoare baie

Care covoras de incalzire este cel mai bun?

Covorasul perfect pentru incalzirea podelei depinde de câteva variabile, cum ar fi finisajul de podea utilizat, dimensiunea și pierderea de căldură a camerei în care este instalat sistemul și tipul de proiect.

Covoraşul de încălzire SPM (sau StickyMat) dispune de un cablu de încălzire ultra-subțire de 1,8 mm pre-distanțat și ușor atașat la o plasă adezivă care poate fi pur și simplu laminată peste podea.

Cititi mai multe >

Covoraşul de încălzire PVC este ideal pentru instalații în zone cu formă regulată, unde lățimea covorasului de 0,5m poate fi derulata rapid, in paralel, pe pardoseala.

Cititi mai multe >

Sistemul de încălzire cu foliei este ideal pentru a fi instalat sub pardoseli moi sau podele flotante. Nu este nevoie de șapă sau autonivelare atunci când instalați un covoras sublaminat.

Cititi mai multe >

Sistemul StickyMat 3D este un covor electric de incalzire pentru pereti, care incalzeste pereții cu gresiedin baie. Cu un suport puternic autoadeziv, oferă timp de instalare rapidă și confort oricărei băi.

Cititi mai multe >

Tipuri de pavement final

Gama de covorase Warmup face incalzirea casei, una intuitiva și ușoara, indiferent de tipul podelei.

Covoraşele încalzitoare SPM și PVC sunt potrivite pentru a fi instalate sub plăci ceramice și pardoseli din piatră. Acestea sunt livrate cu două ieșiri diferite: 150 W/m² și 200 W/m². Producția mai mare a fost proiectată pentru a fi utilizată în zone în care pierderea de căldură este mai mare, cum ar fi serele sau încăperile de locuit cu uși mari de sticlă.

Covoraşul WLFH este proiectat pentru a fi instalată sub lemn / laminat și sub acoperiri moi și elastice de pardoseală cum ar fi covorele și vinilul. Sistemul de încălzire a foliei oferă o instalare complet uscată, fără a fi nevoie de șapă sau adezivi.

Puterea și zona încălzită

Covorasele de incalzire sunt disponibile într-o gamă de dimensiuni clare și convenabile. Lățimea covorașelor de incalzire este de 500 mm și pot fi comandate în dimensiuni incepand de la 1 m² până la 15 m² (folia sublaminata este disponibil pentru a încălzi zonele de până la 12 m²).

Covorasele incalzitoare pot fi utilizate fie ca sursă primară de căldură primară sau secundară. Covorasele de incalzire sunt de asemenea disponibile în două variante diferite de putere; 150 W/m² și 200 W/m² – folosind varianta de putere mai mare îmbunătățește timpul de incalzire în spații cu pierderi mari de căldură.

Se recomandă utilizarea izolației termice cu aceste covorase de incalzire in pardoseală și efectuarea unui calcul al pierderilor de căldură, pentru a realiza cerințele exacte de incalzire pentru fiecare proiect.

Aflați despre puterea termică >

Covoraşele încalzitoare instalare

Amplasarea podelei și tipul camerei

Covorasele electrice de incalzire in pardoseala oferă o soluție de incalzire cu profil redus, care va avea un impact minim asupra înălțimilor de construire a podelei.

Ele au un fir de incalzire ultra-subțire și o adâncime a sistemului de doar 2 până la 4 mm. Ambele covorase de incalzire SPM și PVC pot fi instalate într-un strat de adeziv pentru plăci sau elemente de nivelare, făcând un încălzitor de podea cu adevărat “invizibil”, în timp ce covorasul sublaminat trebuie instalat peste izolatie, dupa care se aplica parchetul.

Covorasele incalzitoare sunt ideale pentru camerele cu formă regulata, iar dacă instalați incalzire in pardoseala într-o zonă mai neregulată, unul dintre sistemele noastre de cabluri de incalzire poate fi mai potrivit.

Tipul camerei >

Instalare

Covorasele electrice de incalzire asigură o perioadă de instalare rapidă, permițându-vă să vă bucurați rapid de beneficiile incallzirii in pardoseala, fără probleme.

Covoraș sublaminat WLFH oferă o instalație “uscată”, fără adeziv sau compoziție de nivelare necesară. Poate fi pur și simplu rulat pe podeaua izolată corespunzător, în paralel, înainte de a fi acoperită cu pavimentul final.

Sistemul de covorase SPM dispune de un suport auto-adeziv, sensibil la presiune, care lipeste covorașul de substrat. Sistemul este apoi acoperit, în mod obișnuit, într-un strat subțire de adeziv pentru plăci sau compoziție de nivelare, înainte de montarea pavimentului final.

Covoraşele încalzitoare instalare