Covoraş încălzitor StickyMat 3D

Covorase electrice inovatoare de incalzire, care asigură căldură pentru pereții reci.

Covoras incalzitor StickyMat 3D

Covoraş încălzitor StickyMat 3D

Covoras incalzitor StickyMat 3D

Covorase electrice inovatoare de incalzire, care asigură căldură pentru pereții reci.

încălzire electrică în pardoseală

Caracteristici și beneficii

icon-checkmark  Suport autoadeziv puternic

icon-checkmark  Ușor de atașat și repoziționat pe substructură

icon-checkmark  Cablu ultra subțire cu grosime 1,8 mm 

icon-checkmark  Permite placile ceramice direct peste covorul de incalzire

icon-checkmark  Instalare rapida

icon-checkmark  Disponibil într-o serie de dimensiuni perfecte pentru baie

Proiectat special pentru încălzirea pereților din placi ceramice 

Folosit împreună cu o soluție de incalzire in pardoseală Warmup, sistemul StickyMat 3D este ideal pentru a crea un sentiment de căldură 360º în baie. Acesta a fost dezvoltat de echipa noastră de ingineri și este recomandat pentru instalare cu gresie, ceramică, piatră sau porțelan. Cablul sau de incalzire este gata fixat pe o plasă cu suport autoadeziv, pentru o instalare fără dificultăți.

Incalzire prin perete

StickyMat 3D pentru căldura de lux ascunsă a pereților 

Folosirea incalzirea pe perete alături de un sistem de incalzire in pardoseală Warmup este viitorul incalzirii la domiciliu, eficient din punct de vedere energetic, iar sistemul de incalzire pe perete, StickyMat 3D, oferă tehnologie radiantă de ultimă generație pentru a spori confortul și căldura unei băi. Indiferent dacă renovăm o cameră existentă sau specificăm incalzire pentru un proiect nou-construit, o soluție electrică de incalzire a pereților este ideală pentru încălzirea pereților reci, cu gresie și pentru a aduce o notă de lux unei băi sau a unei camere umede

Incalzire prin perete

Tehnologie unică la 360°

StickyMat 3D are o impamantare 100%, ceea ce îl face pe deplin conform cu cele mai recente reglementări pentru aplicații de incalzire pe perete. Utilizează un cablu de incalzire cu două nuclee, ultra-subțire, de 1,8 mm, care este dublu izolat cu un fluoropolimer avansat, ceea ce îl face excepțional de dur și ușor de acoperit. StickyMat 3D este disponibil ca un covor de 200 W/m² care garantează cel mai rapid timp de incalzire și poate fi comandat într-o gamă de dimensiuni de la 0,5 la 2 m².

  cablu de incalzire

  Reduce timpul de instalare cu 35%

  StickyMat 3D oferă timp de instalare rapid. Pur și simplu trageți covorașele cu lățimea de 0,5 m în rulaje paralele și atașați-le direct la substrat. Adezivul sensibil la presiune pe plasă leagă sigur StickyMat 3D de perete, care menține covorașele plane și asigură o aplicare ușoară, permițând, de asemenea, repoziționarea ușoară a covorașelor, după cum este necesar. Datorită gamei de dimensiuni disponibile, puteți instala mai multe covorașe de incalzire StickyMat 3D într-o singură zonă, pentru o mai mare acoperire.

  Sistemul StickyMat 3D este aprobat BEAB și marcat CE, îndeplinind cele mai înalte standarde de siguranță și vine cu o garanție pe viață și garanția de instalare SafetyNet Warmup.

  covoras

  Compatibil cu plăcile de izolație cu invelis special 

  Izolația este imperativă pentru a maximiza eficiența energetică a oricărui sistem de incalzire in pardoseala sau pe pereți, iar StickyMat 3D a fost proiectat pentru a fi instalat pe plăcile de izolare Warmup. Plăcile îmbunătățesc rapid sensibilitatea sistemului.

  Compatibil cu plăcile de izolație cu invelis special

  Controlați incalzire pe perete și incalzire in pardoseală cu același termostat 

  Este posibil să controlați sistemul de incalzirepe perete 3D StickyMat cu același termostat folosit pentru a controla sistemul de incalzire in pardoseală. Dacă instalați atât un sistem de incalzire in podea, cât și pe un perete pe un singur termostat, termostatul trebuie conectat pentru a lua citirea de la senzorul de podea. Până la cel puțin două sisteme de incalzire pot fi conectate într-un singur termostat și, dacă sunt mai mult de două, este necesară o cutie de joncțiune pentru o utilizare sigură. Termostatul trebuie amplasat pe un perete diferit, astfel încât senzorul de aer încorporat să citească cu exactitate temperatura camerei.

  Controlați incalzire pe perete și incalzire in pardoseală cu același termostat

  Perfect pentru incalzirea băilor 

  Sistemul nostru unic de incalzire pe pereți este ideal dacă doriți să adăugați în zona incalzita a unei băi, atunci când există puțin spațiu disponibil. Instalarea unui sistem în baie elimină necesitatea radiatoarelor voluminoase tradiționale, permițând o libertate mult mai mare de proiectare. Căldura blândă produsă de sistem este ideală pentru cabina de dus pre- incalzita și transformă o baie într-un spa personal.

  Perfect pentru incalzirea băilor

  Previne formarea condensului pe pereții băii 

  Incalzirea pe perete ajută la eliminarea condensului tipic care se formează rapid pe pereții băii, păstrând astfel camera mai uscată și mai proaspătă. Acest atribut are avantajul suplimentar de a reduce acumularea de mucegai posibil în zonele incalzite – îmbunătățirea dramatică a atmosferei unei băi sau a unei încăperi umede.

  Previne formarea condensului pe pereții băii

  Garanție

  Garanție de instalare SafetyNet™

  Dacă sistemul de încălzire este deteriorat accidental în timpul instalării, returnați-l la Warmup și îl vom înlocui cu un alt încălzitor de aceeași marcă și model gratuit.

  Garanție pe viață

  Garanție pe viață

  Acest produs vine cu o garanție pe viață. Suntem încrezători în standardele produselor noastre.
  Tensiune nominală 230 V AC ±15%, 50 Hz
  Lărgimea 50 cm
  Grosimea covorașului 3 mm
  Izolator interior/exterior Fluoropolimer (ETFE)
  Putere 200 W/m²
  Cablu rece pentru conexiune 3 m
  Certificate și mărci EUFH heating mat approvals EUFH heating mat approvals
  Model Suprafața
  (m²)
  Dimensiuni
  (m)
  Putere
  (W)
  Amperaj
  (A)
  Rezistenţă
  (Ω)
  2SMFW0.5 0,5 1 x 0,5 100 0,43 529
  2SMFW1 1,0 2 x 0,5 200 0,87 265
  2SMFW1.5 1,5 3 x 0,5 300 1,30 176
  2SMFW2 2,0 4 x 0,5 400 1,74 132

  Produse asemanatoare

  Termostate inteligente 6iE WiFi

  Termostate

  Alegerea sistemului de control corect este crucial în asigurarea că sistemul de încălzire funcționează în cel mai bun mod posibil, eficient și ușor.

  Vizualizați termostatele
  Plăci de izolație

  Izolare termică

  Utilizarea plăcilor de izolație cu încălzire prin pardoseală reduce semnificativ timpul de încălzire și costurile de funcționare.

  Vizualizați izolatia