Înveliș dublu (WDO)

Bandă solidă fluctuantă pentru utilizarea cu pavimente din vinil, linoleum și mochetă.

Înveliș dublu pentru incalzire electrica in pardoseala

Înveliș dublu (WDO)

dual overlay underfloor heating warmup

Bandă solidă fluctuantă pentru utilizarea cu pavimente din vinil, linoleum și mochetă.

Ce este sistemul de invelis dublu?

Invelis dublu este recomandată pentru utilizarea cu folia Warmup și substratul izolat, pentru o soluție completă de incalzire in pardoseală, perfectă pentru finisajele mai putin rigide de pardoseală.

Cele două straturi ale dublu invelis se află deasupra foliei de încălzire, acționând ca un substrat puternic și stabil, care protejează încălzitorul de podea de punctele de încărcare grele, cum ar fi: bibliotecile mari sau paturile. Sistemul este rapid și ușor de instalat.

Caracteristici şi beneficii

N

Numai 7 mm de grosime

N

Ușor de instalat

N

Crearea unei baze solide și stabile

Pentru care pot fi aplicate diferite tipuri de pavement final

N

Oferă chiar distribuția căldurii

N

Protecția sistemului de încălzire

Protejează sistemul de încălzire contra daunelor, în cazul în care pavimentul final nu este aplicat imediat

Invelis dublu pentru camerele “uscate”

Invelis dublu nu este potrivita pentru aplicații în camere “umede”, cum ar fi băi. Dacă utilizați vinil sau covor într-o încăpere umedă, luați în considerare utilizarea unor sisteme electrice compatibile, cum ar fi covorașele de încălzire DCM-PRO, SPM sau sistemele de încălzire DWS; toate instalate cu un strat de 10 mm de auto-nivelare compus pentru a proteja sistemul de umezeală. Contactați Warmup pentru mai multe informații.

Instalarea

Compusă dintr-o placă separată sus și dintr-o placă de bază, cele două straturi ale izolatiei cu dublu invelis, sunt poziționate unul peste celălalt, cu îmbinări elastice și suprapuse pentru a garanta un substrat puternic. Sistemul este disponibil pentru cumpărare în pachete de 4 perechi de plăci, care oferă o acoperire de 2,88 m². Ca un substrat plutitor, sistemul dublu de suprapunere nu este fixat pe podea de dedesubt și oferă o instalare rapidă și curată fără a fi nevoie de șapă.

Anumite fabrici de pardoseală permit utilizarea sistemelor de incalzire in pardoseală numai cu pardoseala lor, atunci când sunt încorporate într-un material de șapă / nivelare. Este important să verificați producătorul de vinil sau covor cu tipurile de sisteme de incalzire in pardoseală, care sunt potrivite pentru finisarea aleasă a podelei.

Dual Overlay
Dimensiuni 1200 x 600 mm
Grosime Masă de bază – 3 mm, partea de sus – 4 mm
Compoziție MDF echipat cu un adeziv interactiv
Densitate (kg/m³) 770
Rezistența la îndoire (kg/cm²) >40
Umiditate (%) 4-10
Rezistenţă termica (m²K/W) 0,047
Reactie la foc “E” (EN13501-1)