Ultralight placă de izolație pentru încălzirea prin pardoseală

Izolația noastră de înaltă performanță pentru încălzirea prin pardoseală îmbunătățește timpul de încălzire, răspândește căldura rapid și este mai ușor ca niciodată de instalat.

Ultralight placă de izolație pentru încălzirea prin pardoseală
Electric icon

Contribuie la reducerea consumului de energie

icon-checkmark  Faceți economii semnificative la costurile de energie.

Răspândește mai bine căldura

icon-checkmark  încălzire cu 50% mai uniformă și timpi de încălzire cu 30% mai rapizi decât plăcile izolatoare standard

Strat de decuplare încorporat

icon-checkmark  Ajută la protejarea daunelor plăcilor cauzate de mișcarea pardoselii

Sunt necesare plăcile de izolație?

Mulți oameni se întreabă dacă merită să izolați sub podele și răspunsul este că da, cu siguranță este. Plăcile termoizolante sunt ideale pentru utilizarea cu încălzirea electrică prin pardoseală, deoarece împiedică dispersarea căldurii din sistemul de încălzire în jos, pe pardoseală. Plăcile termoizolante Warmup Ultralight™ nu lasă căldura să treacă de la sistemul de încălzire la pardoseală, prin urmare căldura este împinsă în sus, pe suprafața podelei acolo unde este nevoie.

Este recomandat să se efectueze întotdeauna un calcul al pierderilor de căldură atunci când se ia în considerare un sistem de încălzire electrică prin pardoseală pentru a înțelege cât de bine este izolată camera sau casa și cât de mare este pierderea de căldură.

Îmbunătățirea timpului de răspuns

Plăcile izolatoare îmbunătățesc întotdeauna eficiența unui sistem de încălzire prin pardoseală, permițând un timp de încălzire mai rapid, atunci când căldura nu se irosește prin coborârea în jos, departe de suprafața podelei.

Straturi de plăci izolatoare Ultralight

Cum funcționează plăcile izolatoare Ultralight™?

Ultralight™ este o placă compozită specializată pentru aplicațiile de încălzire prin pardoseală. Designul multistrat al plăcii, cu aluminiu, nețesut și izolație, funcționează pentru a obține beneficii 3 în 1: izolație, răspândire a căldurii și decuplare.

Răspunsul termic rapid promovat de stratul de izolație și difuzie permite pardoselii să se încălzească mai rapid, rezultând o pardoseală încălzită mai eficientă din punct de vedere energetic și mai confortabila.

Fără strat de ciment, Ultralight este, de asemenea, mai flexibila decât alte plăci de izolație și poate fi tăiata cu ușurință în funcție de necesități, fără risc de praf.

Cum se instalează placa izolatoare Ultralight™

Instalarea Ultralight™ este fără praf și în 4 pași simpli, iar designul compozit ușor face mai ușoară tăierea curbelor și a formelor complexe fără tocirea lamelor de cuțit, în comparație cu plăcile izolatoare acoperite cu ciment.

1. Curățați și uscați o suprafață nivelată
2. Amorsă cu un grund fără solvenți
3. Adaugati 1/4 inch de adeziv flexibil pe bază de ciment
4. Așezați plăcile pe caneluri proaspete, cu îmbinări eșalonate.

Dimensiuni 800 mm x 1200 mm x 6 mm grosime
Greutate 1,1 kg
Rezistența termică 0,111 m²K/W
Rezistenta la compresiune 220 kPa
Conductivitate termică 0.054 W/mK
Reacția la foc Euroclasa E
Rezistenta la fisurare (anti-fractura / decuplare) ≥ 1/8″ => performanta ridicata
Garanție 10 ani