HomeIncalzire electrica in pardosealaCosturi de funcționare

Costuri incalzire electrica in pardoseala

Sistemele Warmup de incalzire in pardoseala oferă o soluție mai ingrijita, mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere al costurilor pentru incalzirea locuinței. Aflați mai multe despre toate costurile legate de incalzirea in pardoseala.

Cât costă incalzirea in pardoseala?

Sistemele Warmup de incalzire in pardoseala, costurile de instalare și de funcționare, variază în funcție de mărimea și scopul proiectului, de căldura dorită și de utilizarea zilnică / sezonieră a sistemului. Aflați mai jos mai multe despre costurile implicate de incalzirea in pardoseala, care constau în costul unui sistem Warmup, costul estimat al instalării și costurile de funcționare.

Costul sistemului

Oferim o gamă de sisteme electrice de incalzire in pardoseala la diferite prețuri. Aflați mai jos detalii despre ce să țineți cont atunci când alegeți sistemul Dvs.

Costuri de instalare

Orice proiect de incalzire in pardoseala implică și costul de instalare a sistemului. Aflați mai multe aici.

Costuri de funcționare

Incalzirea in pardoseala poate oferi costuri de funcționare mult mai mici decât incalzirea centralizata tradițională. Aflați mai multe despre costurile de funcționare aici.

Costul sistemelor de incalzire in pardoseala

Oferim de sisteme de incalzire in pardoseala electrică, potrivite pentru o gamă largă de proiecte și poziționate la diferite prețuri.

25 de ani de cercetare și dezvoltare Warmup în incalzire in pardoseala ne-a determinat să creăm sistemul potrivit pentru cerințele specifice, fie că renovăm o baie sau construim o casă. Aflați mai jos mai multe despre sistemele nostre.

Tipul de podea al proiectului și acoperirea finală a podelei, de asemenea, informează în cele din urmă care sistem este ideal. Pentru a afla care sistem este cel mai bun pentru un proiect, citiți ghidul nostru pentru acoperirea podelelor.

Indiferent dacă instalați sistemul de încălzire SPM sub pardoseala din bucătărie sau folosind sistemul de decuplare DCM-PRO într-un salon, toate sistemele noastre electrice sunt la prețuri competitive și perfecte pentru a fi utilizate în orice renovare.

Un exemplu de cost a sistemului nostru de încălzire prin cablu DWS într-o instalație de baie de 4 m² cu izolație însoțitoare și un termostat Warmup pentru o eficiență sporită a încălzirii este de aproximativ 450 € + TVA, aproximativ aceeași este o cadă nouă.
Pentru un spațiu mai mare, care necesită o suprafață de 10 mp cu SPM covoras de incalzire, pretul ar ajunge la aproximativ 750 € + TVA, inclusiv plăci izolatoare și un termostat pentru controlul sistemului.

Solicitati-ne o cotatie pentru ca proiectul să primească rapid o ofertă detaliată. Această cotatie va lua în considerare detaliile privind dimensiunea si finisajul podele, dari și utilizarea.

Obțineți o ofertă aici

 

Costuri de instalare

Prețul instalării unui sistem depinde de instalator, constructor sau electrician, de firma care este angajata pentru proiect și aceste prețuri pot varia de la o regiune la alta și de la un comerciant la altul. Cu toate acestea, dacă în procesul de renovare a unei băi, de exemplu, pentru faiantar pretul pentru instalarea unui sistem de pardoseală si înlocuirea plăcilor de pardoseală este adesea neglijabil.

O sugestie de stabilire a prețurilor de aproximativ 400-500 € pe zi pentru activitatea comercianților ar fi corectă și majoritatea sistemelor noastre pot fi instalate într-o încăpere în aproximativ 1 până la 1,5 zile. Acest lucru ne oferă o estimare generală de aproximativ 600 € pentru instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala.

Confirmați întotdeauna că instalatorul este un expert calificat, cu experiență în instalarea incalzirii electrice in pardoseala.

Costuri de funcționare

Incalzirea electrica in pardoseala poate oferi costuri de funcționare mult mai mici în comparație cu incalziirea centralizata tradițională. Acest lucru se datorează faptului că, sistemele de incalzire in pardoseala oferă timpi de încălzire mult mai rapizi decât sistemele bazate pe incalzirea centralizata, în timp ce funcționează la temperaturi mai scăzute, dar încă produc același nivel de căldură în cameră.

Costurile de funcționare pot varia în funcție de designul locuinței, de cât de bine este izolat, de tariful de energie utilizat și de modul de control și monitorizare al sistemului de incalzire.

Consultați tabelul de mai jos , cu informații despre costurile de funcționare pentru a vedea exemplele acestora si pentru a obține o imagine a banilor care ar putea fi economisiți prin instalarea incalzirii Warmup.

Tabel informativ privind costurile de funcționare

Pentru aceste cifre, am folosit un preț estimat la energie de 0,50 RON / kWh, folosind sistemul de incalzire timp de 6 luni (182 zile) pe lunile mai reci ale anului pe o placă de izolație Warmup de 10mm.

Costul mediu de funcționare după o perioadă inițială de încălzire este de 0,033775 RON/m²/h.

Rețineți că tabelul de mai jos nu se aplică unui sistem de încălzire cu funcționare continuă, cum ar fi cablul de incalzire WIS.

TIPUL CAMEREI ZONA ÎNCĂLZITĂ TIMP DE FUNCTIONARE AM TIMP DE FUNCTIONARE PM COSTUL DE IARNA
BATHROOM 4 m² 2 ore 1 ora 98,06 RON
KITCHEN 5 m² 1 ora 2 ore 119,87 RON
LOUNGE 15 m² 0 ora 3 ore 337,02 RON

Reduceți energia cu un termostat inteligent

Un termostat inteligent Warmup joacă un rol crucial în reducerea costurilor de funcționare ale unui sistem de incalzire. Termostatul nostru 6iE WiFi avansat tehnologic previne risipa de energie, asigurandu-se ca, sistemul de incalzire functioneaza numai atunci cand este necesar. De asemenea, oferă funcții de acces la distanță și de monitorizare a energiei. Utilizarea unui dispozitiv 6iE cu aplicațiile sale smartphone conectate poate salva facturile anuale de energie.

Creșteți timpul de încălzire și reduceți pierderile de căldură cu izolație

Gama de plăci izolatoare Warmup este de o importanță capitală atunci când scad costurile de funcționare a incalzirii electrice in pardoseala. Izolatia corespunzătoare a podelei cu plăci izolatoare, poate duce la o creștere semnificativă a perioadei de incalzire a sistemului, reducând astfel costul de funcționare a incalzirii in pardoseala cu până la 50%.

Research and housing Monitor

Centrul nostru de cercetare și dezvoltare

Warmup se concentrează asupra cercetării și dezvoltării, garantând sisteme de incalzire in pardoseala avansate, care asigură o eficiență maximă a energiei și a costurilor.

Cu peste 25 de ani de expertiză și inovație în domeniul incalzirii locuințelor din întreaga lume, Centrul de Cercetare al Warmup testează și evidențiază produsele noastre existente și dezvoltă idei noi pentru a face incalzirea unei locuințe mai ieftină și mai curată pentru mediu. Programul de locuințe supravegheat după ocupație prevede utilizarea viitoare a energiei și costurile sale de însoțire, lucrând în vederea asigurării unei oferte mai bune privind costurile pentru incalzirea pardoselii.