HomeIncalzire electrica in pardosealaAccesorii pentru baie

Accesorii pentru baie

Accesoriile pentru băi cresc confortul acesteia şi îi conferă un aspect luxuriant. Gama noastră de accesorii pentru băi este concepută pentru a creşte confortul şi comoditatea, transformând-o într-un mediu luxuriant.

Dezaburitorul de oglindă vă oferă o vedere clară în orice moment, atunci când vă radeți, aplicați machiajul sau folosiți un uscător de păr.

Vizualizati produsele

Incalzire pereților este ideală pentru a încălzi o mică zonă a peretelui sau pentru a incalzi intreaga incinta. În mod special, este adecvata în locuințe unde pierderile de căldură și izolarea slabă sunt o problemă.

Vizualizati produsele

Uscătoarele noastre de prosoape sunt frumos proiectate din oţel inoxidabil de cea mai înaltă calitate.

Vizualizati produsele
Accesorii pentru baie
Accesorii pentru baie

Dezaburitorul de oglinda

Oglinzile de baie cu aburi pot prezenta o provocare. Dezaburitoarele de oglinda Warmup oferă un mod sigur și ușor de a păstra oglinzile clare și fără aburi. Dezaburitorul este autocolant și se monteaza direct pe partea opusă a oglinzii.

heated bathroom mirror
heated bathroom mirror
underfloor heating bathroom

Uscătoare de prosoape

Nimic nu bate sentimentul de a avea prosoape calde, gata pentru a ieși din cada. Uscatoarele de prosop Warmup sunt alegerea perfectă pentru o baie modernă. Disponibile în trei dimensiuni diferite pentru a satisface toate preferințele; șinele pentru prosoape electrice ajută la încălzirea băii, fără a fi nevoie să instalați alte conducte.

underfloor heating bathroom

Produse de interes

Descoperiți beneficiile plăcilor calde, eficiența costurilor și confortul de durată de-a lungul vieții cu incalzire electrica in pardoseala. Ideala pentru toate băile, camerele umede și zonele de duș.

Cititi mai multe

Placile ceramice sunt ideale pentru utilizarea cu un sistem electric de incalzire in pardoseala, deoarece se încălzesc rapid și păstrează bine căldura, făcând sistemul să funcționeze eficient.

Cititi mai multe

Warmup oferă o gamă largă de termostate pentru incalzirea in pardoseala, de la termostate manuale simple, până la cele mai recente termostate inteligente, accesibile de la distanță.

Cititi mai multe