HomeSisteme de degivrare

Sisteme de degivrare

Creșteți siguranța și confortul prin păstrarea locuințelor, clădirilor, căilor de acces, fără zăpadă și protejate de îngheț, cu gama largă de soluții de topire a zăpezii.

Sisteme de degivrare

Creșteți siguranța și confortul prin păstrarea locuințelor, clădirilor, căilor de acces, fără zăpadă și protejate de îngheț, cu gama largă de soluții de topire a zăpezii.

Sisteme Warmup de topire a zapezii

Vă oferim o selecție de sisteme pentru topirea zăpezii, care încălzesc drumurile de acces și toate împrejurimile din beton sau pavaj din jurul casei dvs., precum și soluții de degivrare pentru acoperișuri, jgheaburi si sisteme de protectie la inghet pentru țevi.

Ideal pentru degivrarea căilor de acces, scărilor, teraselor și balcoanelor. Poate fi folosit și în aplicații pentru acoperiș și jgheaburi.

Vizualizare produs

Cablurile auto-reglare Warmup sunt excelente pentru dezghețare acoperisurilor, jgheaburilor si burlanelor. Poate fi folosit și în aplicațiile de protecție împotriva înghețului a conductelor.

Vizualizare produs

Linia Warmup de cabluri cu protecție la îngheț asigură protecție anti-îngheț pentru conducte metalice și plastice.

Vizualizare produs

Maximizează eficiența energetică a sistemului de topire a zăpezii. Ideal pentru aplicații de sol sau acoperiș și jgheaburi.

Vizualizare produs

Aplicatii si sisteme de degivrare

Cablurile de degivrare Warmup acoperă diferite tipuri de aplicații. Oferim o selecție de cabluri pentru topirea zăpezii, căi de acces termice, scări, terase, acoperișuri, jgheaburi și conducte de apă, care împiedica depunerea de gheata si zapada.

Degivrarea cailor de acces

În timpul iernii, zăpada și gheața amenință siguranța dumneavoastră și reprezintă o problemă majoră care poate provoca pericole de alunecare, atât pentru persoane, cât și pentru vehicule. Evitați curățarea zăpazii cu lopata! Evitați petrecerea timpului eliminând zăpada după trotuar, atunci când trebuie să ajungeți la locul de muncă sau să vă bucurați de altceva.

Cititi mai multe >

Degivrare acoperis şi jgheaburi

Acoperișurile și rigolele pot fi grav afectate de acumularea de gheață. Warmup oferă un sistem de degivrare pentru acoperișuri si jgheaburi, care conferă protecție jgheabului și ajută la prevenirea formării de baraje de gheață și țurțuri.

Cititi mai multe >

Degivrare conducte

În condiții foarte reci, izolatia termică singură, nu pot proteja pe deplin conductele de îngheț. Sistemele de protecție împotriva înghețului Warmup, protejează conductele de apă, rețelele de incendiu, sistemele de aspersoare și țevile de canalizare, de îngheț, în condiții de iarnă severă.

Cititi mai multe >

Beneficiile unui sistem de degivrare Warmup includ:

Z

Reducerea costurilor

Sistemele sunt mai rentabile pe termen lung decât sarea și indepartarea, reducând cantitatea de deșeuri și prelungind durata de viața a cimentului.

Z

Adauga valoare

Un sistem Warmup de topire a zapeziipoate prelungi durata de viața a trotuarelor prin eliminarea utilizarii sarurilor dure și substanțelor chimice, și daune de la dispozitivele de indepartare a zapezii.

Z

Investiție ințeleapta

Instalarea unui sistem de topire a zapezii Warmup este o investiție excelenta, care poate crește valoarea casei tale. Este o soluție pe termen lung pentru pastrarea pavajelor și scarilor fara zapada și gheața, sporind astfel valoarea proprietații dumneavoastra.

Z

Nu necesita spațiu

Nu este necesar sa dedicați spațiu sau o cameră din casa dvs. / garaj pentru echipamente. Sistemul foloseste un mic controler de temperatura pe perete și un senzor montat pe acoperiș/pavaj.

Z

Eficiența energetica

Sistemele de topire a zapezii funcționeaza cu un dispozitiv cu activare automată (controler de temperatura), care va declanșa sistemul atunci când el simte precipitații și temperaturi de ingheț. Aceste controlere asigura ca sistemul este activ doar in perioadele utile și reduce consumul de energie risipitor.

degivrarea căilor de acces

Degivrarea aleilor, scarilor si teraselor

Iernile cu zapada pot fi o durere de cap, mai ales atunci când este nevoie să presarati sare și să dati cu lopata peste terase, pasarele sau scări, în mod constant. Cu sistemele Warmup de topire a zăpezii, stați confortabil în interior și lăsați pavajul să lucreze în mod automat.

Oferim o selecție de cabluri de degivrare care mențin toate trotuarele în jurul unei case fără zăpadă și gheață. Sistemul este disponibil în două versiuni, unul pentru asfalt și altul pentru beton și pavele.

Degivrare acoperis şi jgheaburi

Acoperișurile și rigolele pot fi grav afectate de acumularea de gheață. Barajele de gheață și țurțurii se formează atunci când zăpada acumulată pe acoperiș se topește și reîngheață la strașină în timpul serii. În timp ce acest ciclul continuă și barajul de gheață continuă să crească, previne apa topită din drenarea în mod corespunzător de pe acoperiș. În cele din urmă, turturii care incep să se formeze, ar putea crea probleme atât de deteriorare structurală,cât și de siguranță.

Warmup oferă un sistem de degivrare pentru acoperișuri si jgheaburi, care conferă protecție jgheabului și ajută la prevenirea formării de baraje de gheață și țurțuri pe apartamente rezidențiale, condominii, vile și case. Cablul de încălzire pentru acoperișuri și jgheaburi menține un traseu continuu pentru zăpadă pe acoperiș, să se scurgă de pe acoperiș prin jgheab și burlan. Există două cabluri diferite care pot fi utilizate în această aplicație: cablul de cabluri de zăpadă constante (W25SM) și cablul cu autoreglare (W20SR).

Degivrare conducte

În condiții foarte reci, izolarea termică nu poate proteja complet conductele de la Inghet. Sistemele de protecție împotriva înghețului Warmup protejează conductele de apă, conductele de incendiu, sistemele de aspersoare și conductele de canalizare împotriva înghețului, în condiții severe de iarnă. Nu este nevoie de mult pentru ca aceste conductele de apă din casă sau din grădină să înghețe, ceea ce duce la măsuri de reparație costisitoare sau chiar daune de apă.

Cu sistemele noastre de protecție împotriva înghețului pentru conducte, asigurăm că, chiar și în perioadele de tranziție din primăvară și toamnă, când înghețul brusc de noapte poate provoca daune. Cablurile Warmup de protecție împotriva înghețului sunt concepute pentru a proteja conductele de apă din metal sau plastic care sunt susceptibile de îngheț. Gama noastră de cabluri de degivrare include un cablu auto-reglabil de 20 W / m (W20SR) și un cablu de auto-limitare cu puterea de 10 W / m (W10FP).

Cât costă sistemul?

Costurile implicate în achiziționarea unui sistem de degivrare sunt legate de costul sistemului actual și de instalare, care variază în funcție de mărimea și scopul proiectului.

Cerere cotaţie >

De unde să cumpărați sisteme Warmup?

Găsiți cel mai apropiat magazin pentru a achiziționa produsele noastre de la comercianții cu amănuntul autorizați. După cumpărare, contactați-ne pentru a organiza o instalare sau pentru a găsi un instalator.

Găsiți un distribuitor >

Cine va instala sistemul?

Ne străduim mereu să oferim cele mai bune servicii, garanții și suport pentru procesul de instalare. Contactați-ne și vă putem recomanda un electrician sau instalator calificat pentru a instala produsele noastre.

Contactaţi-ne >