HomeSisteme de degivrare

Sisteme de degivrare

Creșteți siguranța și confortul prin păstrarea locuințelor, clădirilor, căilor de acces, fără zăpadă și protejate de îngheț, cu gama largă de soluții de topire a zăpezii.

Vă oferim o selecție de sisteme pentru topirea zăpezii, care încălzesc drumurile de acces și toate împrejurimile din beton sau pavaj din jurul casei dvs., precum și soluții de degivrare pentru acoperișuri, jgheaburi si sisteme de protectie la inghet pentru țevi.

Ideal pentru degivrarea căilor de acces, scărilor, teraselor și balcoanelor. Poate fi folosit și în aplicații pentru acoperiș și jgheaburi.

Vizualizare produs

Cablurile auto-reglare Warmup sunt excelente pentru dezghețare acoperisurilor, jgheaburilor si burlanelor. Poate fi folosit și în aplicațiile de protecție împotriva înghețului a conductelor.

Vizualizare produs

Linia Warmup de cabluri cu protecție la îngheț asigură protecție anti-îngheț pentru conducte metalice și plastice.

Vizualizare produs

Maximizează eficiența energetică a sistemului de topire a zăpezii. Ideal pentru aplicații de sol sau acoperiș și jgheaburi.

Vizualizare produs
Degivrare

Beneficiile unui sistem de degivrare Warmup includ:

Reducerea costurilor

Sistemele sunt mai rentabile pe termen lung decât sarea și indepartarea, reducând cantitatea de deșeuri și prelungind durata de viața a cimentului.

Adauga valoare

Un sistem Warmup de topire a zapeziipoate prelungi durata de viața a trotuarelor prin eliminarea utilizarii sarurilor dure și substanțelor chimice, și daune de la dispozitivele de indepartare a zapezii.

Investiție ințeleapta

Instalarea unui sistem de topire a zapezii Warmup este o investiție excelenta, care poate crește valoarea casei tale. Este o soluție pe termen lung pentru pastrarea pavajelor și scarilor fara zapada și gheața, sporind astfel valoarea proprietații dumneavoastra.

Eficiența energetica

Sistemele de topire a zapezii funcționeaza cu un dispozitiv cu activare automată (controler de temperatura), care va declanșa sistemul atunci când el simte precipitații și temperaturi de ingheț. Aceste controlere asigura ca sistemul este activ doar in perioadele utile și reduce consumul de energie risipitor.

Nu necesita spațiu

Nu este necesar sa dedicați spațiu sau o cameră din casa dvs. / garaj pentru echipamente. Sistemul foloseste un mic controler de temperatura pe perete și un senzor montat pe acoperiș/pavaj.