HomeIncalzire electrica in pardosealaPavimente finalePlaci ceramice și piatra

Podele din placi ceramice şi piatra

Placile ceramice și piatra sunt ideale pentru a fi utilizate cu un sistem electric de incalzire in pardoseala, deoarece acestea se încălzesc rapid și păstrează bine căldura, făcând sistemul să funcționeze efficient.

Sisteme electrice pentru placi ceramice

Aceste finisaje de podea sunt potrivite pentru utilizarea cu sisteme electrice de incalzire in pardoseala. Sistemul de încălzire SPM de la Warmup și sistemul DCM-PRO sunt o opțiune perfectă pentru băi în formă normală, iar cablul de încălzire DWS este potrivit pentru băi neregulate cu multe corpuri. Cu toate acestea, sistemul potrivit, în general, depinde de mărimea și forma zonei, tipul substratului și natura proiectului, o renovare sau o construcție nouă.

Covorasul incalzitor SPM este proiectat pentru a fi utilizat în stratul adeziv sub plăci. Spatierea fixa și covorasul autoadeziv, asigură instalarea rapidă și ușoară a camerelor cu formă regulată, asigurând în același timp menținerea preciziei.

DCM-PRO este un nou sistem inovator de la Warmup, dovedit a proteja podelele din gresie de crăpături. Constând dintr-o membrană de decuplare cu un cablu de încălzire, face instalarea incalzirii electrice in pardoseala rapidă și ușoară.

Cablul de incalzire DWS este proiectat pentru a fi utilizat în stratul adeziv sub plăci sau în cadrul unui strat de nivelare sub alte finisaje de podea și este ideal pentru instalarea în zone mici sau neregulate.

Cablul de incalzire WIS este proiectat pentru a fi utilizat în clădiri noi și poate fi utilizat sub orice tip de pardoseală și este suficient de versatil pentru a fi utilizat în orice zonă a unei locuințe.

Placi ceramice şi piatra

Placile ceramice și piatra reprezintă cel mai funcțional și eficient tip de pardoseală pentru a fi utilizate cu incalzirea.

Conductivitate termică ridicată

Placile ceramice și piatra au o conductivitate termică ridicată, ceea ce înseamnă că acestea transferă eficient căldura de la un cablul de incalzire la suprafața podelei. De asemenea, materialul reține căldura și face sistemul eficient, deoarece se va încălzi rapid și apoi va menține podeaua caldă cu mai puțină energie.

Ideal pentru băi și bucătării

Incalzirea electrica in pardoseala sub placi sau piatra este dorită în special în băi, bucătării și zone cu pierderi mari de căldură. Datorită proprietăților termice excelente pe care le posedă, acestea transformă podeaua într-o podea încălzită rapid și eficient din punct de vedere energetic. Pot fi încălzite la temperaturi de peste 29 ° C, asigurând un control optim și sporit al spațiului de locuit.

Incalzirea electrica in pardoseala absoarbe raceala din placi și controleaza incalzirea cu un termostat, acest lucru semnificand o locuința caldă când se dorește și ca incalzirea este oprită atunci când sunteti absent.

Pluta sau cauciucul nu sunt în mod normal adecvate pentru incalzirea electrica in pardoseala.

Under Tile Heating
under tile heating

Cum se instalează incalzirea electrica sub placi ceramice

Incalzirea electrica in pardoseala poate fi instalată de către o persoană sau un instalator profesionist. Toate lucrările electrice, inclusiv conectarea termostatului, trebuie realizate numai de către un electrician autorizat.

Adeziv pentru plăci

Atunci când se instalează un sistem electric de incalzire in pardoseala sub placi sau piatră, trebuie să se utilizeze adeziv flexibil pentru a permite mișcarea termică normală.

Costuri de funcționare

Placile ceramice incalzite merită costul și efortul de obținere a unui sistem instalat. Sistemul va “va rasplati” cu costuri de funcționare mai mici și eficiență energetică.