Dezaburire oglinzi

Dezaburitorul de oglindă vă oferă o vedere clară în orice moment, atunci când vă radeți, aplicați machiajul sau folosiți un uscător de păr.

heated bathroom mirror warmup
Accesorii pentru băi

Dezaburitorul de oglinda

Fiecare baie are nevoie de o oglindă – și toate oglinzile se aburesci. Dezaburitoarele Warmup de oglina fac soluția perfectă la această problema, transformând o oglindă convențională într-o oglindă încălzită de baie.

Dezaburitorul este doar un film subțire care se află între spatele oglinzii și perete. Cu dezaburitorul Warmup pentru oglinzi ne asigurăm că nu găsim niciodată pe nimeni în situația obișnuită de a șterge oglinda de aburi sau pete.

mirror demister warmup

Caracteristici şi beneficii

N

Instalare comodă

Auto-adeziv pentru o instalare ușoară, direct pe spatele oglinzii.

N

Se conectează la orice circuit electric existent

Pentru funcţionare automată atunci când lumina este pornită

N

Even heat with rapid heat-up and energy efficiency

Running costs equivalent to one light bulb

Instalarea

Dezaburitorele Warmup de oglinda sunt ușor de instalat. Sistemul cuprinde o folie autoadezivă care poate fi atașată direct pe spatele oglinzii. Dezaburitorul poate fi conectat fie direct la circuitul de lumină existent în camera, pentru funcționarea automata, când lumina este pornită în baie, fie printr-un întrerupător separat conectat la circuitul principal de lumină.

Formate

Dezaburitoarele vin în trei forme; rotund, pătrat și dreptunghiular, astfel încât să se potrivească majorității oglinzilor. În cazul în care oglinda este neobișnuit de mare, pot fi combinate doua dezaburitoare și atașate pe spate – transformând orice oglindă, într-o oglindă de baie încălzită.

Siguranță

Dezaburitorele Warmup de oglinda sunt rezistente la umezeală, vibrații, șoc, praf și îmbătrânire, astfel ca nu este niciun inconvenient in privinta umezelii.

Tensiune nominală 230 V AC ±15%, 50 Hz
Grad de protecţie (IP) IP57
Cablu rece pentru conexiune 1m
Control Se conectează la circuitul electric existent
Certificate și mărci   accreditations-CE
Model Dimensiuni (mm) Putere (W)
WMD1 400 x 450 70
WMD2 600 (circular) 55
WMD3 290 x 290 27
WMD4 600 x 1100 132