HomeÎncălzire hidraulica prin pardoseală

Încălzire hidraulica prin pardoseală

O gamă largă de sisteme de încălzire prin pardoseală cu apă pentru toate tipurile de pardoseală. Sistemele de încălzire hidraulica prin pardoseală reprezintă o alegere excelentă pentru proiectele noi și pentru cele de autoconstrucție.

Incalzirea hidraulica, denumite și încălzire prin pardoseală cu apă, este o alegere populară pentru proiectele de construcții noi. Aceste sisteme utilizează apa pentru încălzire, astfel încât pot fi virtual conectate la orice sursă de căldură, de la un boiler standard la tehnologii durabile mai noi, cum ar fi energia termică solară sau pompele de căldură.

Cerere cotaţie ❯

În scopul de a obţine o ofertă detaliată pentru proiectul dvs., trebuie să completaţi formularul de mai jos.

Găsiți un distribuitor ❯

Cautaţi un distribuitor sau instalator aproape de dvs.? Lăsaţi contactul dvs. şi un membru al echipei noastre vă va contacta cât mai curând posibil.

Sisteme hidraulice Warmup de încălzire prin pardoseală

Gama noastră de sisteme de încălzire hidraulica prin pardoseală este perfectă pentru proiectele de construcții noi. Aceste sisteme oferă costuri de funcționare reduse pe termen lung și utilizează un colector de încălzire prin pardoseală pentru a distribui apa caldă prin țevile instalate în pardoseală.

➝ Conductele de încălzire pompează apa în circuite încorporate în podea.

➝ Recomandat pentru proiecte de construcții noi și spații mari.

➝ Cele mai mici costuri de funcționare pe termen lung.

➝ Compatibil cu pompele de căldură și cu sursele de căldură tradiționale.

VLo Ultra-12

VLo Ultra-12

Sistemul VLo Ultra-12 de construcție joasă este perfect pentru proiectele de renovare cu pardoseli neizolate, adăugând doar 18 mm la suprafața podelei.

VLo Nexxa-12

VLo Nexxa-12

Sistemul Warmup VLo Nexxa-12 este un sistem de încălzire hidraulica cu șapă, cu profil redus, dezvoltat pentru utilizarea cu pardoseli izolate.

Sistemul Clypso

Sistemul Clypso

Sistemul Warmup Clypso este conceput pentru a fi utilizat în pardoseli cu șapă. Este ideal in cazul in care pardoseala (lemn, covor sau vinil) poate fi înlocuită.

Sistemul Nexxa panel

Sistemul Nexxa panel

Sistemul Warmup Nexxa permite instalarea cea mai precisă a încălzirii hidraulice prin pardoseală într-o pardoseală cu șapă.

La comandă hidraulica soluție de încălzire prin pardoseală

Sistemele de încălzire hidraulica Warmup sunt proiectate și furnizate cu un set complet de componente și comenzi de înaltă calitate, gata de instalare. Sistemele sunt disponibile într-un număr de configurații și componente garantate pentru a se potrivi perfect atât proiectului, cât și bugetului. Fiecare sistem pe care îl oferim este adaptat în timpul etapei de proiectare a proiectului pentru a obține un echilibru optim între performanța și eficiența sistemului. Odată finalizată, garanția pe viață a conductelor noastre de încălzire oferă o adevărată liniște sufletească că sistemul va continua să funcționeze.

Alegerea sistemului hidraulic pe care să îl folosiți este guvernată de doi factori principali: Tipul de substrat și tipul de pardoseală finită.

sistem hidraulic instalat într-un dormitor
Vedere stratificată Nexxa-12

Sisteme hidraulice cu profil redus

Linia VLo de la Warmup este noua noastră colecție de sisteme de încălzire prin pardoseală hidraulica cu un design cu profil redus, ceea ce le face ideale pentru proiectele în care este necesară o înălțime redusă a pardoselii. Fie că este vorba pentru renovări de locuințe, cu înălțimi fixe ale tavanului sau pentru construirea unei noi proprietăți de la zero, un sistem de încălzire prin pardoseală VLo este o modalitate excelentă de a aduce căldura și luxul încălzirii prin pardoseală în cadrul proiectului. Toate sistemele VLo pot fi utilizate cu o selecție largă de finisaje pentru pardoseli și pot fi instalate cu surse de căldură tradiționale sau pompe de căldură.

Conducte de încălzire

Warmup oferă țevi de încălzire de 12 mm și 16 mm, care vor garanta cel mai bun sistem posibil, adaptat la orice proiect, instalație și buget specific.

vedere stratificată a sistemului clypso

Componente

Țevi

Țevi PE-RT

Sistemele de încălzire vin cu o alegere de 2 tipuri de conducte: PE-RT 16 mm si PE-RT 12 mm – pe măsură pentru instalatii si bugete specifice.

Colector

Colectorul Warmup este fabricat din oțel inoxidabil și asigură reglarea apei pentru până la 12 circuite de încălzire prin pardoseală.

Centrul de control

Toate sistemele hidraulice necesită un centru de control care funcționează cu termostatele și sursa de căldură, cum ar fi un boiler sau o pompă de căldură.