HomeTermostateAplicația MyHeating

Aplicația MyHeating

Pentru a beneficia la maximum de termostatul WiFi 6iE și Element, descărcați aplicația MyHeating de la Warmup pentru smartphone-uri. MyHeating permite caracteristici unice, cum ar fi SmartGeo™, consumul de energie și costul de funcționare, personalizarea termostatului și controlul încălzirii la distanță. Disponibil pe iOS, Android și cu unele funcționalități prin intermediul contului MyWarmup în browserele web.

myheating app remote heating control from mobile phone

Aplicația gratuită MyHeating este simplă și ușor de folosit

Comunicand cu termostatul de oriunde, aplicația MyHeating permite controlul sistemului de încălzire de la telefoanele inteligente. Tehnologia SmartGeo încorporată, gestionează automat și fără efort sistemul de încălzire – optimizând consumul de energie și oferindu-vă un lucru in minus pentru a va ingrijora.

Dacă alegerea nu este utilizarea SmartGeo, utilizați aplicația MyHeating pentru a programa cu ușurință termostatul. Warmup folosește tehnologia Natural Language Programming™ pentru a face ca optimizarea încălzirii să fie un proces intuitiv și omogen.

Programarea limbajului natural

Folosind termeni și fraze cunoscute pentru a înțelege cerințele specifice pentru programul de încălzire, programarea limbajului natural vorbește într-o limbă ușoară. De exemplu, “la ce oră te trezești?”

warmup heating controller iphone app

Două modalități de control

MyHeating Warmup pentru iOS și Android
Aplicația gratuită MyHeating funcționează cu smartphone-uri iOS și Android, oferind acces la SmartGeo și pentru controlul rapid al sistemului.

my.warmup.com pentru desktop-uri, laptop-uri și browsere web
Utilizați my.warmup.com gratuit cu orice browser de desktop sau mobil pentru a gestiona contul Warmup, controla încălzirea și pentru a vedea consumul de energie.

Cum va ajută aplicația MyHeating să economisiti banii?

Aplicația MyHeating de la Warmup comunică în mod constant cu termostatul inteligent. Cei mai mulți oameni au telefoanele cu ei pe parcursul zilei, permițând aplicației să învețe rutinele cu serviciile de localizare încorporate în Smartphone (fără a urmări locațiile exacte). După ce folosiți noul termostat inteligent timp de câteva săptămâni, aplicația MyHeating va înțelege rutinelor utilizatorului. Acesta va utiliza aceste cunoștințe pentru a optimiza programele de încălzire și pentru a obtine soluția cea mai rentabilă de consum de energie.

smartphone heating control systems ipad

Control avansat

Funcția noastră SmartGeo din aplicația MyHeating învață ratele de incalzire și răcire ale casei pentru a seta automat cele mai eficiente temperaturi atunci când utilizatorii sunt departe, reducând astfel utilizarea cu până la 25%.

SmartGeo

SmartGeo este o tehnologie unică dezvoltată de Warmup și integrată în aplicația MyHeating, care utilizează un algoritm avansat pentru a înțelege cele mai eficiente setări de căldură. Lucrând automat, învață rutine și locație, prin comunicarea de fundal cu telefoanele inteligente și scade temperaturile atunci când utilizatorii sunt plecati, crescand temperatura din timp, atunci cand acestia sosesc acasă. Toate, fără a fi nevoie să configurați programe complicate.

SmartGeo este o tehnologie mult mai avansată decât alte software-uri de gestionare a incalzirii utilizate în mod obișnuit.

  • Spre deosebire de tehnologia Sensing Occupancy, care avertizeaza sistemul de incalzire doar atunci utilizatorul este acasa, SmartGeo declanseaza incalzirea unei locuinte treptat, inainte ca acesta sa soseasca acasa.
  • Spre deosebire de tehnologia Geo-Fencing, care avertizează sistemul de incalzire numai atunci când utilizatorii părăsesc sau intră in casă, cauzând astfel pierderi semnificative de energie, SmartGeo citește cu precizie locația și controlează încălzirea în consecință.

Combinând tehnologia bazată pe locație cu abilitățile de învățare de rutină, SmartGeo optimizează sistemul de încălzire, automat si fără efort.

SmartGeo funcționează cu serviciile de localizare încorporate în smartphone-uri și, în mod unic, învață rutina. Deci, spre deosebire de alte sisteme, casa este încălzită automat la momentul potrivit și întotdeauna confortabilă la sosirea acasă, chiar dacă este neașteptată. Toate acestea se execută mult mai eficient decât alte sisteme, atunci când utilizatorul este probabil să fie plecat pentru perioade mai lungi, cum ar fi la locul de muncă.

Aceeași securitate ca banking-ul online

Luăm în serios securitatea. Din acest motiv, datele noastre de utilizator sunt protejate la același standard ca și cele utilizate în serviciile bancare online. Aceasta înseamnă că informațiile individuale sunt criptate într-o asemenea măsură încât nu pot fi citite. Nivelul nostru de criptare este în paralel cu fișierele de informații clasificate.

Nu numai că datele sunt sigure, SmartGeo funcționează fără să știe niciodată locația reală – nu urmărește niciodată un semnal GPS, ci, în schimb, calculează distanța aproximativă de la domiciliu.