HomeTermostateElement WiFi

Termostatul Element WiFi

Termostatul Element WiFi

Termostatul Element  WiFi de la Warmup a fost proiectat având în vedere simplitatea și funcționalitatea elegantă. Oferă un control eficient al încălzirii tuturor sistemelor electrice in pardoseala. Elementul nu necesita programare si foloseste cele mai noi tehnologii pentru a asigura temperatura dorita, la momentul potrivit.

Termostatul Element WiFi

Caracteristici termostat

Combinând tehnologia inteligentă cu un design simplu, contemporan, termostatul Element WiFi este perfect pentru a controla sistemele de incalzire Warmup.

Element utilizează butoane simple tactile pentru controlul precis al sistemului de încălzire. Designul său elegant și discret se va potrivi oricărui decor de casă.

Element utilizează tehnologia SmartGeo pentru a învăța rutinele utilizatorului; oferind căldură radiantă la temperatura potrivită, la momentul potrivit, automat. Cu funcționalitatea de monitorizare a energiei și capacitatea de a fi controlat de la distanță, utilizarea elementului cu „MyHeating” de la Warmup poate reduce semnificativ consumul de energie, contribuind la economisirea facturilor la energie ale utilizatorului.

Termostatul Element WiFi

Aplicatia MyHeating

Tehnologia SmartGeo, din cadrul aplicației MyHeating, controlează automat sistemul de incalzire știind cât de departe de casă se află utilizatorul și incalzeste la timp pentru sosire. Acest lucru previne risipa de energie și poate economisi la facturile de energie.

Aflați mai multe despre aplicația MyHeating aici >

Simplu si usor de utilizat

Dispunând de butoane tactile și un afișaj simplu, termostatul Element WiFi oferă o adevărată ușurință în utilizare – pur și simplu derulați și atingeți pentru a schimba temperatura.

Nu veti reveni niciodată la o casa friguroasa și nu veti plati facturi mari la energie.

Intotdeauna la temperatura potrivită

Tehnologia SmartGeo™ se asigură că locuința se incallzește automat chiar la sosire și rulează eficient atunci când sunteti plecat.

“Porneste devreme” bazat pe vreme

Funcționalitate avansată de pornire devreme care funcționează cu prognoza meteo locală pentru a activa încălzirea la momentul potrivit, indiferent de condițiile de afară.

Usor de utilizat

Comenzile Element de incalzire sunt ușor de utilizat și nu necesită programare. Configurarea poate fi finalizată în câțiva pași simpli.

Termostatul Element WiFi
Tensiune nominală 230 V AC ±15%, 50 Hz
Încărcați 16 A (~3680 W)
Max. temp. ambientala 40 ºC
Dimensiuni (asamblat) 86 x 86 x 16 mm (from the wall)
Dimensiune ecran 1,8″
Senzori Aer și podea 
Tip senzor NTC10k ( 3m lungime)
Adâncime instalare

Recomandat: doza de 50 mm

Minim: doza de 35 mm

Protectie IP IP33
Clasa Er-P IV
Certificate și mărci accreditation-beab accreditations-CE
Garanție 12 ani
Element necesită întotdeauna energie de 230 V AC
Compatibil cu sistemele de incalzire electrica si hidraulica in pardoseala
Compatibil cu boilerele Combi și System cu intrare Switch Live (230 V AC)
Pentru tensiuni mai mici sau pentru sisteme fără volți, trebuie utilizat un contactor