HomeDespre WarmupDe ce Warmup

De ce Warmup?

Alegerea Warmup ca furnizor al unui proiect, va poate asigura cu tehnologii de varf de la un furnizor global.

De ce să mentionati incalzie in pardoseala Warmup?

Industria incalzirii în pardoseala crește într-un ritm uluitor, iar valoarea pieței este prognozată să reprezinte o creștere de aproximativ 25% față de mărimea pieței în 2013.

Legislația mai strictă ar încuraja constructorii de locuințe să utilizeze incalzirea in pardoseala ca mijloc de îndeplinire a obiectivelor mai stricte privind eficiența energetică, motiv pentru care sunt la curent cu cele mai recente sisteme de incalzire in pardoseala, tehnologiile și cele mai bune practici vor contribui la specificarea mai multor energii eficiente și conforme cu cele mai recente legi și reglementări.

Produsele și soluțiile noastre sunt concepute în funcție de clienții noștri. Ca un furnizor global de sisteme de incalzire in pardoseala și servicii, Warmup înțelege că profesioniștii trebuie să se poată baza pe partenerii din industrie pentru expertiză tehnică și gândire inovatoare în orice moment.

Istoria noastra

În ultimii 25 de ani de tranzacționare Warmup a vândut peste 3 milioane de sisteme electrice de incalzire in pardoseala. Începând cu anul 1994, producătorul de incalzire in pardoseala Warmup a identificat necesitatea unui serviciu end-to-end furnizat de consultanți cu experiență și de încredere. Suntem dedicati pentru a oferi un serviciu complet, de la intelegerea cerintelor proiectelor, proiectarea de layout-uri eficiente, instalarea de proiecte complete si punerea in functiune pentru fiecare proiect.

Filozofia noastră

În centrul nostru, avem o filozofie de construire a încrederii, pe baza celor cinci piloni ai politicii noastre de calitate

  • Cele mai bune produse
  • Cele mai bune servicii
  • Cele mai bune garanții
  • Cele mai bune expertize
  • Cele mai bune acreditări

Scop

Experții noștri specialiști vor pune la dispoziție un sistem de incalzire adecvat scopului. Scopul este livrarea unei soluții complete de incalzire pentru vizitatori și ocupanți de case, birouri, hoteluri, spitale, case de îngrijire, locuri de cult și multe alte locuri, unde oamenii trăiesc, muncesc și se întâlnesc, doresc să se simtă confortabil într-un climat, un mediu controlat.