HomeTermostate

Termostate si controlere de temperatura

Alegerea corecta a sistemului de control este esențială pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului de încălzire, eficient și ușor.

Categoria termostatelor Warmup

Cu peste 20 de ani de inovare și expertiză, gama de termostate de incalzire in pardoseală oferită de Warmup, oferă cele mai bune soluții în domeniul gestionării încălzirii.

Fie că este vorba despre un termostat simplu pentru incalzirea electrica in pardoseala sau un sistem tehnologic inteligent de control al incalzirii in pardoseală, avem o varietate de opțiuni care să se potrivească tuturor cerințelor de încălzire. Evitați să pierdeți energia și să realizați economii mari pe facturile de energie prin instalarea unui termostat pentru incalzirea electrica Warmup in pardoseală.

Termostate inteligente

Termostate inteligente

Lucrând automat, cu comunicații wireless și tehnologii bazate pe aplicații, gama Warmup de termostate inteligente este cel mai avansat sistem de control al încălzirii.

Termostate programabile

Termostate programabile

Mai simple decât termostatele inteligente, termostatele programabile Warmup permit programarea utilizării încălzirii și personalizarea programului de încălzire.

Termostate manuale

Termostate manuale

Chiar și mai simplu decât termostatele programabile pentru a controla sistemele de incalzire in pardoseala, putem oferi o gamă de termostate manuale. Ușor de utilizat – doar răsuciți pentru a controla căldura imediată.

Gama noastră completă de termostate de incalzire in pardoseala

Aflați ce tip de termostat este potrivit pentru sistemul de încălzire al proiectului? Priviti mai jos gama completă Warmup de termostate pentru incalzirea in pardoseala.

4iE

Termostatul inteligent 4iE WiFi găsește modul inteligent de încălzire mai eficient.

Vizualizati produsele

3iE

Termostat programabil, de monitorizare a energiei, care oferă un control precis al temperaturii.

Vizualizati produsele

Termostat programabil cu interfață ușor de utilizat

Vizualizati produsele

Nu este nevoie de programare, vizați pur și simplu temperatura de confort dorită.

Vizualizati produsele

Accesoriu +Kit pentru termostatul inteligent 4iE WiFi

Cititi mai multe

Ghid de cumparare termostat

Nu sunteti sigur care este tipul de termostat pentru incalzire in pardoseala?
Citiți ghidul de cumpărare pentru a afla exact ce termostat Warmup pentru incalzire in pardoseala s-ar potrivi fiecărui proiect și fiecărui sistem de încălzire.

Ghid de cumparare