HomeTermostateTermostatul 6iE WiFi

Termostatul 6iE WiFi

Termostatul 6iE WiFi

Termostatul 6iE WiFi  dispune de tehnologie avansata, maximizeaza eficiența energetica a unui sistem de incalzire in pardoseala, ajutand la reducerea facturilor la energie. Atat pentru sistemele electrice de incalzire in pardoseala, cat si hidraulice, 6iE nu necesita programare si folosește cele mai noi tehnologii, pentru a asigura temperatura dorita, la momentul potrivit.

Termostatul 6iE WiFi

Caracteristici 6iE de control al incalzirii 

 6iE este un termostat cu un ecran tactil, ca si un smartphone, care ofera control fara efort. Disponibil in alb si negru, cu un design ultra-subtire (16 mm de perete), va arata grozav in casele clasice contemporane sau moderne. Poate fi personalizat cu fundaluri foto.

Configurarea se face in cateva secunde, pur si simplu scanati codul QR care va aparea pe 6iE folosind aplicatia MyHeating și se va conecta automat la reteaua WiFi.

6iE este compatibil cu toate functiile de economisire a energiei din aplicația MyHeating, cum ar fi SmartGeo. SmartGeo este o tehnologie unică, integrată in aplicatia MyHeating care utilizeaza un algoritm avansat pentru a intelege cele mai eficiente setari de caldura pentru fiecare casa.

Functionand automat, invata rutinele si locatia, prin comunicarea in fundal cu un smartphone si scade temperaturile atunci cand sunteti plecat, ridicandu-le pana la temperatura ideala de confort , la timp pentru sosirea acasa, economisind energie si bani.

 

 

Aplicatia MyHeating

Tehnologia SmartGeo din aplicatia MyHeating, partenerata cu 6iE, controleaza automat sistemul de incalzire stiind cat de departe de casa se află utilizatorul si porneste incalzirea la timp pentru sosire. Acest lucru previne risipa de energie si poate economisi la facturile de energie.

Aflati mai multe despre aplicatia MyHeating aici > 

Display touchscreen

Dispunand de un ecran tactil pentru smartphone, termostatul 6iE WiFi oferă o adevărata ușurinta de utilizare – pur si simplu derulati si glisati pentru a va seta programul ideal de incalzire. 

 

Nu veti mai reveni niciodata la o casa friguroasa sau sa platiti in plus la facturile de energie

Intotdeauna la temperatura potrivita

Tehnologia SmartGeo™ se asigura ca locuinta se incalzeste automat chiar la sosire si ruleaza eficient atunci cand utiliatorul este plecat.

“Porneste devreme” bazat pe vreme

Functionalitate avansata de pornire timpurie, care functioneaza cu prognoza meteo locala, pentru a activa incalzirea la momentul potrivit, indiferent de conditiile de afară.

Usor de utilizat

Comenzile de incalzire 6iE sunt usor de utilizat si nu necesita programare. Configurarea poate fi finalizata in cativa pasi simpli.

warmup 6iE smart underfloor heating
Tensiunea de operare 230 V AC ±15%, 50 Hz
Încărcați 16 A (~3680 W)
Max. temperatura mediului ambiant 40 ºC
Dimensiuni  115 x 90 x 16mm
Dimensiunea ecranului  3,5 in
Senzori  aer si podea 
Tip senzor podea NTC10k (3 m lungime)
Adancime de instalare  50 mm doza din spate recomandată (minimum 35 mm)
Clasa IP  IP33
Er-P clasa  IV
Certificate si marci  BEAB și marcate CE
Garantie  12 ani cand este instalat împreuna cu un sistem de incalzire Warmup (3 ani cu alte sisteme)
6iE necesita o tensiune de 230 V AC in orice moment
Compatibil cu sistemele electrice si hidraulice de incalzire in pardoseala
Compatibil cu Combi și centralele cu intrare Switch Live (230 V AC).
Pentru sisteme cu tensiune mai mică, trebuie utilizat un contactor