HomeSuportCercetare și dezvoltare

Cercetare și dezvoltare

Datorită dedicării noastre pentru cercetare, dezvoltare și servicii pentru clienți, suntem capabili să oferim sisteme tehnologice avansate de incalzire in pardoseala care oferă cele mai înalte standarde de calitate, performanță și satisfacție a clienților.

Control in cercetare si dezvoltare

Control in cercetare si dezvoltare

Evoluții tehnologice

Odată cu investiția continuă în cercetare și dezvoltare, suntem capabili să anticipăm și să răspundem viitoarelor tendințe din industrie și evoluțiilor tehnologice. Acest lucru garantează acces rapid la ultimele inovații atunci când vine vorba de proiectarea incalzirii in pardoseala, eficiența energetică și reducerea emisiilor de CO₂.

Informatii de proprietate

Centrul nostru de Cercetare EN442-2 în Germania, facilitățile de testare interne și casele de monitorizare postcomunitare din Europa furnizează informații de ultimă generație privind produsele și tehnicile de eficiență energetică.

Control in cercetare si dezvoltare
Centrul de cercetare EN442-2

Centrul de cercetare EN442-2

Centrul de cercetare EN442-2

Dezvoltare continua

Centrul nostru de cercetare EN442-2 din Germania este folosit pentru a testa în permanență și pentru a dezvolta noi inovații în incalzirea in pardoseala. Centrul de cercetare se desfășoară în comun cu divizia de dezvoltare a produselor, unde conducem o serie de teste separate, în medii diferite și analizăm rezultatele în centrul nostru dedicate, de analiză.

Testele pot varia de la noi tipuri de cabluri și formate, configurații de control al sistemului, până la testarea materialelor pentru produsele partenerilor noștri. Aceasta înseamnă că, avem cunoștințe de vârf și informații actualizate privind eficiența energetică și funcționarea sistemelor noastre în diferite condiții.

Inovație

Acest tip de investiție în cercetare și dezvoltare este parte integrantă a activității noastre. Acest centru de cercetare este sursa centrală pentru invenție, inovare și îmbunătățire. Rezultatele, experiența și know-how-ul sunt împărtășite cu birourile și partenerii noștri de afaceri din întreaga lume, făcând Warmup un brand de încredere la nivel mondial.

Program de post-ocupare a locuintelor monitorizate

Program de post-ocupare a locuintelor monitorizate

Costuri reale de funcționare

Programul nostru de locuințe monitorizate după ocupație s-a extins din necesitatea de a anticipa mai bine costurile viitoare de funcționare a locuințelor și de a furniza informații foarte detaliate despre eficiența energetică a sistemelor de incalzire in pardoseala Warmup.

Informațiile sunt adunate la fiecare câteva minute de la foarte mulți senzori. Acestea sunt amplasate strategic în fiecare zonă pentru a compara temperatura podelei, a aerului, a cablului / apei și a temperaturilor exterioare și adesea, alte valori precum temperatura de umiditate și cea radiantă.

Eficienta energetica

Acest program permite o vizualizare detaliată a cantității de energie necesară pentru a crea condiții ideale de trai. Acest lucru este comparat cu informațiile furnizate de Centrul nostru de Cercetare din Germania pentru a crea un model extrem de predictive, care să permită răspunsul la întrebările-cheie privind costurile de incalzire în pardoseala și economiile realizate cu sistemele Warmup. Aceasta include răspunsul la întrebările din “Cât costă funcționarea sistemul de incalzire al casei mele noi, dar care urmează să fie construită?” La “Cât de mult voi economisi folosind incalzirea in pardoseala Warmup, in defavoarea radiatoarelor din această casă?”.

Program de post-ocupare a locuintelor monitorizate