HomeSuportCertificări și mărci

Certificări și mărci

Produsele Warmup sunt conforme cu reglementările și normele UE, sunt marcate CE și acreditate de mai multe instituții independente, oferind o asigurare completă și sigură a calității.

Acreditari produs

Acreditările noastre de produse europene includ: BEAB și FIMKO. În plus, suntem membri ai BEAMA și TTA și deținem certificarea BSI ISO 9001.

BEAMA este un organism industrial de conducere pentru industria electrotehnică pentru Regatul Unit și în întreaga Europă. Aderarea Warmup la această bază de cunoștințe independente și la forum demonstrează că, suntem un furnizor responsabil de incalzire in pardoseala.

TTA, asociația pentru placi ceramice, reprezintă industria pereților și a țiglelor din Regatul Unit. Facem parte din această asociație pentru a arăta că suntem un brand renumit de incalzire in pardoseala, cu un interes autentic în furnizarea celor mai bune produse și servicii pe piață.

BEAB Approved

Marca aprobata Intertek BEAB

BEAB Approved

Marca aprobată de BEAB de la Intertek este o marca europeana de siguranța, utilizata de producătorii de vârf pentru a susține marca CE și demonstrează conformitatea cu Directiva privind tensiunea joasă (LVD).

O marca aprobata BEAB este o acreditare care demonstrează că, siguranța produselor noastre a fost verificată de Intertek, iar produsul a fost realizat într-o fabrică inspectată, folosind metode acceptate și că, Intertek a testat și evaluat produsele noastre.

Toate termostatele Warmup dețin aprobările BEAB la fel ca și covorașele noastre de încălzire, foliile de încălzire și sistemul DCM-PRO. Acest lucru înseamnă că, produsele noastre funcționează bine și eficient an de an și că, sunt în siguranță de a fi utilizate.

BEAB

Marca Componenta aprobata BEAB

BEAB

Marca componenta aprobată BEAB este o marcă de siguranță electrică, ceea ce înseamnă că, produsele noastre au fost evaluate de specialiștii independenți de certificare, independenți, din Marea Britanie, BEAB, la cele mai înalte standarde europene și internaționale.

Sistemele de încălzire prin cablu Warmup DWS dețin marca BEAB Component Approved Mark, ceea ce înseamnă că acest produs îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și poate fi utilizat în siguranță.

BEAB Approved factory

Marca aprobată de fabrica BEAB

BEAB Approved factory

Marca aprobată de fabrica BEAB demonstrează că, BEAB a confirmat că fabrică respectă cele mai stricte standarde de fabricație și siguranță, care trebuie menținute în mod continuu pentru a păstra această aprobare. Prin urmare, produsele Warmup pot fi fabricate în conformitate cu standardele de înaltă calitate și siguranță, asigurând astfel o siguranta completă a produselor noastre.

FI CERTIFIED

Marca FIMKO

FI CERTIFIED

Acreditarea FIMKO este concepută pentru a ajuta și a sprijini producătorii să gestioneze calitatea produselor și operațiunilor lor.

Cablul de incalzire WIS și toate cablurile de topire a zăpezii, inclusiv cablul de autoreglare, poartă marca FIMKO. Acest lucru înseamnă că vă puteți baza pe intervalul de încălzire în aer liber pentru a lucra din când în când, oferindu-vă o soluție sigură și convenabilă, de încălzire în aer liber.

ISO 9001

BSI ISO 9001

ISO 9001

Warmup este certificat de BSI conform ISO 9001: 2015, cea mai recentă versiune a standardului internațional recunoscut pentru sistemele de management al calității. ISO 9001: 2015 detaliază cerințele pentru sistemele de management al calității care se bazează pe următoarele principii; concentrarea puternică a clienților, folosind o abordare de proces pentru a sprijini operarea, implicarea managementului de vârf folosind o abordare bazată pe riscuri la luarea deciziilor și îmbunătățirea continuă.

Acest certificat confirmă faptul că operăm și menținem procese riguroase de management al calității pentru proiectarea, dezvoltarea și livrarea sistemelor noastre. Urmărind aceste procese rezultă eficiență în furnizarea de soluții clienților noștri la nivel global.

RIBA - CPD

CIBSE Furnizor CPD acreditat

RIBA - CPD

Warmup este membru acreditat al furnizorilor de cursuri CIBSE CPD. CIBSE este un organism profesional de membru cu peste 21.000 de membri în 100 de țări, din întreaga lume.

RIBA - CPD

RIBA Furnizor CPD acreditat

Warmup este membru acreditat al rețelei de furnizori RIBA CPD. Programul RIBA CPD a fost conceput pentru arhitecți și alti profesioniști în domeniul construcțiilor, pentru a-și dezvolta și menține abilitățile cheie și competențele.