HomeDespre Warmup

Despre Warmup

Warmup este o companie britanică, certificată ISO 9001:2008, care creează şi furnizează soluţii de încălzire electrică prin pardoseală. Am vândut mai mult de 3 milioane de sisteme în mai mult de 70 ţări în peste 25 de ani de tranzacţionare. Avem operațiuni subsidiare în 11 ţări şi parteneri comerciali licenţiați în altele.

Warmup dintr-o privire

Am început și am rămas bazată pe cunoaștere și cercetare, care realizează produse de lider mondial. Warmup are o tradiție pentru calitate și inovație. Ne actualizăm constant și adăugăm la gama noastră de produse, pentru a livra bunuri de calitate absolută.

Încălzirea electrică prin pardoseală Warmup este conformă cu normele UE, CE a marcat și acreditat de numeroase instituţii independente, oferindu-vă dvs. şi clienţilor dumneavoastră securitate și siguranță.

În special în comerțul cu clienții nostri profesionali, calitatea și flexibilitatea produselor noastre, sprijinul clientului pre și post-vânzare, asistența tehnică, vă va ajuta în fiecare etapă a proiectului dvs. 

Garanția pe viață Warmup, reflectă încrederea în testele noastre de cercetare şi în experienţa noastră operaţională. Oferim cel mai bun sistem pentru nevoile dvs., optim proiectat şi perfect comandat pentru a lucra exact așa cum v-am specificat – pentru toată viața. Într-adevăr, aceasta este garanția Warmup.

Produse și soluții Warmup:

Warmup oferă o gamă largă de produse și soluții pentru a satisface eficient cerințele de incalzire în orice proiect:

  • O gamă de soluții de incalzire poate fi furnizată pentru toate tipurile de proiecte;
  • Consumul energetic poate fi monitorizat în mod eficient, contribuind la reducerea costurilor energiei;
  • Sistemele pot fi controlate online sau integrate cu sistemul de management al clădirii;
  • În plus, poate fi prevăzută o gamă completă de soluții de topire a zăpezii pentru a proteja căile de acces, scările, acoperișurile, jgheaburile și conductele, împotriva zăpezii și gheții.

Perspectiva noastra

Noi credem că oferim cele mai bune produse, cele mai bune servicii, cele mai bune garanții și cele mai bune informații. Aceasta nu este o credință oarba, este una pe care am crescut-o și am cultivat-o prin capacitatea avansată de cercetare și dezvoltare proprie.

Produsele noastre de proprietate sunt testate în propriul nostru centru de testare, localizat în Germania, și apoi validate în cadrul diferitelor posturi de monitorizare post ocupație din Europa.

Aceste case sunt monitorizate pe deplin, permițându-ne să compilam o bază de date de performanță, extrem de detaliată, care ne oferă cunoștințe adevărate despre modul în care va funcționa un sistem Warmup și energia pe care o va utiliza.

De ce Warmup?

Cele mai bune produse

Oferim pe piață cel mai subtire fir de incalzire ,de mai multe lungimi (mai mică de 1,8 mm în diametru) cu acoperire dublă cu fluoropolimer – pentru a permite clienților noștri să ofere cea mai bună soluție. În plus, nu va ridica nivelurile podelei și respectă cele mai înalte standarde de siguranță. Cel mai bun dintre toate, este rapid și ușor de instalat. 

Cele mai bune servicii

Oferim asistență tehnică proprietarilor, instalatorilor, comercianților cu amănuntul și oricărui alt client Warmup, în fiecare zi a anului. Dacă există o intrebare sau o problemă de instalare, specialistii nostril sunt disponibili pentru a vă ajuta.

Cele mai bune garanții

Oferim garanții de vârf pentru toate produsele noastre. Cu peste 25 de ani de experiență în domeniul încălzirii locuințelor din întreaga lume, suntem încrezători în cercetarea și proiectarea de ultimă oră și multe dintre sistemele noastre de încălzire prin pardoseală vin cu o garanție pe viață. De asemenea, înțelegem că în timpul instalării se pot face greșeli; de aceea oferim renumita garanție de instalare SafetyNet. Aceasta oferă protecție în cazul deteriorării accidentale a sistemului de încălzire prin pardoseală în timpul instalării sistemului. Dacă se produce deteriorarea, o vom înlocui gratuit.

Cele mai bune expertize

Datorită dedicării noastre pentru cercetare, dezvoltare și servicii pentru clienți, suntem capabili să oferim sisteme tehnologice avansate de incalzire in pardoseala care oferă cele mai înalte standarde de calitate, performanță și satisfacție a clienților. Centrul nostru de Cercetare EN442-2 în Germania, facilitățile de testare interne și casele de monitorizare postcomunitare din Europa furnizează informații de ultimă generație privind produsele și tehnicile de eficiență energetică.

Cele mai bune acreditări

Produsele Warmup sunt conforme cu reglementările și normele UE, sunt marcate CE și acreditate de mai multe instituții independente, oferind o asigurare completă și sigură a calității.

Recunoscuți la nivel mondial în industria incalzirii in pardoseala

Am devenit o companie globală care servește soluții specializate și produse de înaltă calitate, in mai multe țări. Găsiți câteva dintre proiectele noastre finalizate cu success, în studiile noastre de caz.