HomeSuportGaranții

Cele mai bune garanții

Oferim garanții de vârf pentru toate produsele noastre.

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniul încălzirii locuințelor din întreaga lume, suntem încrezători în cercetarea și proiectarea de ultimă oră și multe dintre sistemele noastre de încălzire prin pardoseală vin cu o garanție pe viață.

De asemenea, înțelegem că în timpul instalării se pot face greșeli; de aceea oferim renumita garanție de instalare SafetyNet. Aceasta oferă protecție în cazul deteriorării accidentale a sistemului de încălzire prin pardoseală în timpul instalării sistemului. Dacă se produce deteriorarea, o vom înlocui gratuit.

Garanții Warmup

Marile garanții pentru produsele noastre sunt posibile datorită angajamentului nostru față de cercetare și dezvoltare, asigurarea calității continue a procesului ISO 9001 și cerințele de testare ale mai multor instituții de reglementare. Prin urmare, nu credem că toate garanțiile sunt aceleași. Vă sfătuim să verificați substanța reală a garanțiilor altor companii înainte de a efectua o achiziție. Garanțiile Warmup vin cu niveluri asigurate de acreditare, sprijin financiar puternic și peste 25 de ani de tranzacționare.

Durata garanției

Toate produsele Warmup sunt garantate în cazul în care acestea sunt înregistrat la Warmup, în termen de 30 de zile și sunt instalate de un antreprenor calificat, în conformitate cu reglementările privind constructiile. Consultați Termenii și condițiile noastre pentru mai multe informații.

Toate termostatele Warmup, controlerele și senzorii sunt garantate pentru o perioadă de 3 ani.

Cabluri de incalzire DWS – Garanție pe viață

Covoraş încălzitor SPM – Garanție pe viață

Sistemul DCM-PRO – Garanție pe viață

Covoraş încălzitor PVC – 10 ani garantie

Cabluri de incalzire WIS – 10 ani garantie

Covoraș SubLaminat WLFH – 15 ani garantie

warranty-Lifetime     warranty-30Year     warranty-15Year     warranty-10Year

Toate placile izolatoare Warmup sunt garantate pentru o perioadă de 5 ani.

warranty-30Year

Garanție de instalare SafetyNet™

Am fost primul brand de pe piață care a oferit o garanție de instalare SafetyNet™ pentru cablurile noastre de incalzire.

Dacă sistemul este deteriorat accidental în timpul instalării și înainte de acoperirea cu șapă sau pardoseală, îl vom înlocui gratuit. Garanția de instalare SafetyNet ™ nu acoperă nici un alt tip de deteriorare, utilizare incorectă sau instalare necorespunzătoare din cauza unor condiții neadecvate de adeziv sau substrat și există o limită a unui sistem gratuit de înlocuire pentru fiecare client sau instalator. Contactați-ne în termen de 30 de zile de la achiziționarea articolului, pentru a inlocui produsul.