HomeIncalzire electrica in pardosealaIzolatie podea

Izolatie podea

Utilizarea izolației termice cu incalzirea electrică in pardoseala reduce semnificativ timpul de incalzire și costurile de funcționare.

De ce să instalam izolație pe pardoseala?

Sistemele de incalzire in pardoseala încălzesc o cameră mult mai rapidă decât radiatoarele tradiționale încălzite la nivel central și necesită mai puțină energie pentru a face acest lucru. Pentru a face sistemul de încălzire și mai eficient și pentru a economisi și mai mulți bani pe facturile de energie, vă recomandăm să instalați izolația pentru a funcționa alături de sistemul de incalzire in pardoseala.

Izolația pardoselii este importantă pentru reducerea pierderilor de căldură și, de asemenea, îmbunătățește rapid timpul de încălzire al sistemului de incalzire in pardoseala.

Avantajele izolației podelei

Izolatia Warmup scade în mod dramatic reducerea căldurii, menținând căldura în interiorul camerei, economisind atât consumul de energie, cât și banii. Când cablul se încălzește până la temperatura optimă de confort, izolația sporește această căldură și o distribuie uniform si rapid în cameră.

O mai mare eficiență energetică

Noi credem că, cu cat izolația este mai groasă sub incalzirea in pardoseala, cu atât eficiența energetică este mai mare, cu toate acestea o izolație mai groasa, va afecta înălțimea camerei. Produsele Warmup Insulation vin într-o gamă diversificata de grosimi și dimensiuni, pentru a vă oferi soluția optimă pentru proiectul Dvs.  si pentru a preveni risipa de energie.

Potrivita pentru toate substraturile

Produsele noastre de izolare electrică și de apă sunt potrivite pentru toate podelele și pot fi utilizate cu toate finisajele de podea. Unele sisteme de Incalzire in pardoseala necesită o combinație specifică de izolație și accesorii pentru o soluție reușită de încălzire. Detalii despre aceste produse găsiți mai jos.

Pentru utilizare în orice proiect

Toate produsele noastre de izolație pot fi instalate în proiecte noi sau renovari. Pentru utilizarea în proprietăți mai vechi, cu niveluri ridicate de pierderi de căldură, un cablu incalzitor de pardoseala cu izolație, poate să nu furnizeze căldura necesară pentru confort optim. Vă recomandăm să efectuați un calcul al pierderilor de căldură, ca parte a proiectului dumneavoastră.

Gama de izolație

Warmup furnizează diferite tipuri de izolații de pardoseală, potrivite pentru aplicarea cu sistemele noastre electrice de incalzire in pardoseala. Dacă intenționați să folosiți un alt tip de izolație, asigurați-vă că principalele caracteristici termice și compatibilitatea cu incalzirea in pardoseala rămân. Gama noastra de produse de izolatie imbunatateste eficienta energetica si timpii de raspuns ai sistemelor electrice de incalzire prin pardoseala. Aflați mai multe despre atributele unice ale fiecărui produs de mai jos:

Placa de izolație termică cu înveliș special este o placă total impermeabilă din polistiren extrudat, cu înveliș special pe ambele fețe, cu o plasă din fibră de sticlă, introdusă într-un strat de polimer de ciment fin.

Cititi mai multe

Placa de izolație termică fără înveliș special este o placă total impermeabilă din polistiren extrudat.

Cititi mai multe

Compus dintr-o folie de polistiren cu înveliș de aluminiu care reduce pierderile termice, îmbunătățind eficiența și cu foarte bune proprietăți acustice.

Cititi mai multe

Bandă solidă fluctuantă pentru utilizarea cu pavimente din vinil, linoleum și mochetă.

Cititi mai multe