HomeSuportServicii

Cele mai bune servicii

Asistență tehnică

Oferim asistență tehnică proprietarilor, instalatorilor, comercianților cu amănuntul și oricărui alt client Warmup, în fiecare zi a anului. Dacă există o intrebare sau o problemă de instalare, specialistii nostril sunt disponibili pentru a vă ajuta.

Echipa este complet calificată din punct de vedere tehnic în toate aspectele legate de incalzirea electrică in pardoseală, împreună cu sistemele noastre de control.

Warmup london office

Disponibil în fiecare zi

N

Înainte de instalare

Pentru aspecte legate de design, alegerea produsului și aspecte tehnice, inclusiv costurile de funcționare.

N

În timpul instalării

Pentru toate aspectele care apar la fața locului în momentul instalării produselor noastre.

N

Dupa instalare

Pentru punerea în funcțiune, programarea termostatului și orice problemă privind funcționarea sistemului Warmup.

Asistență tehnică la fata locului

Dacă există o problemă, contactați-ne și vă vom ajuta rapid cu soluția corectă. Dacă nu reușim să rezolvăm problema prin telefon și instalarea trebuie să fie observata, atunci echipa noastră va rezerva o întâlnire.

Warmup in-house services

Echipa de proiectare internă

Avem o echipa de designeri si manageri de proiect calificati pentru a oferi cotatii detaliate pe baza detaliilor proiectului si a planurilor sau desenelor. Putem proiecta machete complete pentru a asigura o instalare precisă și un control al zonei dorite. Echipa noastră de experți este capabilă să ofere consultanță cu privire la substraturile structurale, la metodele de montaj și la finisajele de podea, care pot fi utilizate cu sistemele noastre.

Warmup in-house services