HomeIncalzire electrica in pardosealaTipul camerei

Incalzire in pardoseala electrica în diverse tipuri de camera

Warmup oferă o gamă largă de sisteme electrice de încălzire prin pardoseală care sunt potrivite pentru instalare în fiecare cameră a unei case și cu orice tip și finisaj de pardoseală.

Selectați tipul camerei ❯

Warmup oferă o soluție de încălzire in pardoseală pentru fiecare cameră și proiect.

Contactați-ne ❯

Căutați un dealer sau un tehnician pentru instalare? Contactați-ne pentru a vă putea recomanda magazinul cel mai apropiat Dvs sau tehnicianul cel mai potrivit pentru proiect.

Solicitați o ofertă ❯

Completați formularul și vă vom trimite oferta noastră de preț în termen de 1 zi lucrătoare.

O soluție eficientă de încălzire

Sistemele electrice de încălzire in pardoseală oferă o soluție de încălzire modernă, eficientă din punct de vedere energetic, fie pentru o singură cameră, fie pentru întreaga casă. Sistemele permit libertate totală de proiectare atunci când renovați o locuință și oferă costuri de funcționare pe termen lung mai mici decât sistemele tradiționale.

Warmup oferă o gamă largă de sisteme electrice de încălzire prin pardoseală care sunt potrivite pentru instalare în orice cameră și cu orice tip de pardoseală și finisaj.

Încălzirea in pardoseală poate înlocui radiatoarele?

Încălzirea prin pardoseală folosește tehnologia căldurii radiante pentru a încălzi obiectele și oamenii dintr-o cameră de la podea în sus, spre deosebire de radiatoarele cu încălzire centrală care se concentrează pe încălzirea doar a aerului unei camere. Acest lucru face ca încălzirea electrică in pardoseală să fie un sistem de încălzire mult mai eficient decât caloriferele, economisind energie, reducând în același timp circulația prafului, îmbunătățind astfel calitatea aerului din orice casă.

Radiatoarele pot fi înlocuite cu un sistem electric de încălzire in pardoseală. Vă recomandăm să efectuați un calcul al pierderilor de căldură a încăperilor de încălzit pentru a vă asigura că acestea sunt izolate corespunzător și că pot fi încălzite în principal printr-un sistem de încălzire in pardoseală. Unele camere cu suprafețe mai mici, cum ar fi băile, pot necesita încălzire suplimentară.

Living cu podea din lemn

Tipul de proiect

Sistemele de încălzire prin pardoseală oferă o soluție de încălzire extrem de flexibilă pentru orice casă. Pot fi folosite pentru a încălzi doar o cameră mică sau pot fi instalate în întreaga casă.

Incalzire in pardoseala intr-o camera

Atunci când se renovează o cameră dintr-o casă, cum ar fi o baie, un sistem electric de încălzire in pardoseală este o alegere excelentă pentru a oferi o căldură constantă și confortabilă.

Alegeți o cameră >

Incalzirea mai multor camere

Încălzirea electrică in pardoseală poate fi instalată în mai multe încăperi diferite, printr-un proces cunoscut sub numele de încălzire pe zone. Aceasta se referă la împărțirea sistemelor de încălzire in pardoseală ale unei case pe „zone” distincte care pot fi controlate separat una de cealaltă pentru un confort și eficiență mai mari.

Solicitați o ofertă >

Încălzire radianta in pardoseală pentru toate tipurile de camere

Sistemele de încălzire in pardoseală pot fi instalate în orice cameră. Cu toate acestea, camerele diferă în dimensiune și au pardoseli care reflectă tipul de cameră în care sunt instalate. De exemplu, camerele de zi sunt de obicei zone mai mari acoperite cu parchet din lemn sau laminat, în timp ce băile sunt spații mici care folosesc de obicei plăci ceramice sau marmura. Aflați mai multe despre încălzirea in pardoseală în diferite camere, mai jos.

Baie >

Instalarea încălzirii in pardoseală într-o baie va adăuga un plus de lux și va scapa de gresia rece dimineața.

Dormitor >

Distribuția uniformă a căldurii și temperatura confortabilă a camerei fac din încălzirea in pardoseală alegerea perfectă pentru un dormitor.

Camera de zi >

Calitatea aerului din interior este îmbunătățită prin reducerea circulației prafului cu căldură radiantă.

Bucătărie >

Încălzirea electrică in pardoseală este o alegere populară atunci când se dorește îmbunătățirea confortului și eficienței energetice a unei bucătării.

Avantajele încălzirii pe zone 

Instalarea mai multor sisteme de încălzire in pardoseală facilitează o funcție de încălzire pe zone. Aici,mai multe sisteme sunt împărțite pe zone separate controlate de un termostat dedicat zonei, crescând eficiența sistemului de încălzire. De exemplu, dacă la parter a fost instalat un sistem de încălzire, holul și camera de zi pot fi o zonă, iar bucătăria o altă zonă. Capacitatea de a încălzi pe zone în jurul stilului de viață îmbunătățește foarte mult eficiența sistemului de încălzire, prevenind risipa inutilă de energie. Acest nivel de precizie nu poate fi egalat de sistemele tradiționale de încălzire centrală.

Dormitor cu podea cu mochetă
Profilul casei care prezintă sisteme electrice de încălzire in pardoseală în diferite încăperi

Costuri incalzire electrica in pardoseala

Costurile inițiale de achiziție și instalare a unui sistem variază, în funcție de cerințele proiectului, însă eficiența sporită a sistemului are ca rezultat economii mai mari la facturile la energie. Încălzirea in pardoseală funcționează la temperaturi mai scăzute decât încălzirea centrală, producând în același timp același nivel de căldură și confort, rezultând costuri de funcționare mai mici pe termen lung.

Aflați mai multe despre costurile cu încălzirea in pardoseală >

Garanții

Toate sistemele Warmup sunt acoperite de garanții extinse, lider pe piață. Garanția SafetyNet înseamnă, de asemenea că, dacă instalatorul deteriorează accidental sistemul în timpul instalării, acesta va fi înlocuit gratuit.

Aflați mai multe despre Warmup >

Termostate inteligente pentru o eficiență energetică sporită

Eficiența energetică a unui sistem de încălzire in pardoseală poate fi maximizată prin controlul sistemului cu un termostat inteligent Warmup și aplicațiile pentru smartphone-uri. Termostatele 6iE și Element WiFi sunt dedicate pentru încălzirea in pardoseală,care se asigură că o casă este întotdeauna la temperatura potrivită, la momentul potrivit. Utilizarea acestor termostate împreună cu aplicația MyHeating poate economisi semnificativ costurile de funcționare.

6iE WiFi termostat