HomeIncalzire electrica in pardosealaCabluri incalzitoare

Cabluri incalzitoare

Gama de cabluri de incalzire Warmup include, atât sisteme pentru construcții noi, cât și pentru renovări, de la incalzirea directă la sistemele care generează o inerție termică mai mare.

Cablurile de încălzire

Cablurile de incalzire Warmup au diverse aplicații. În timp ce cablul de incalzire WIS este un sistem proiectat pentru a fi încorporat într-un strat de șapă, sistemul DCM-PRO și cablul de încălzire DWS sunt proiectate să fie aplicate direct su pavimentul final.

Cablul de incalzire WIS este sistemul pentru construcțiile noi. Instalația poate acționa ca un acumulator de căldură, eliberând încet căldura. Există o inerție termică ridicată, astfel încât este posibil ca, locuintele izolate să beneficieze de tariful mai ieftin de energie electrică, pe timp de noapte.

Sistemul DCM-PRO este noul sistem inovator de la Warmup, care permite o instalare rapidă și ușoară, economisind atât timp cât și costuri. Sistemul se potrivește tuturor tipurilor de podea și protejează terminația podelei de modificările sezoniere, care pot provoca fisuri la finisarea podelei.

Cablul de incalzire DWS este proiectat pentru a fi instalat sub podele din ceramică sau din piatră. În mod obișnuit, este folosit în loc de covorașele de incalzire în zone mici și neregulate.

dcm-pro

Caracteristici și beneficii

  • Instalare rapidă
  • O singură conexiune
  • Sisteme pentru toate tipurile de pavement final
  • Toate sistemele sunt dublu conductoare cu pământ integrat, asigurând o siguranță sporită
dcm-pro

Gama de cabluri incalzitoare

Cablurile de încălzire Warmup sunt excelente pentru o instalare simplă în podele de orice dimensiune, sub orice tip de pardoseală finală.

Cititi mai multe >

Sistemul de cablu simplu ultra-finu DWS este ideal pentru instalaţii facile şi rapide în spaţii de dimensiuni reduse şi cu forme iregulare.

Cititi mai multe >

DCM-PRO este un sistem de incalzire cu decuplare, proiectat pentru instalare rapidă în toate zonele, fiind ideal sub plăcile ceramice.

Cititi mai multe >

Care este cel mai bun cablu de incalzire?

Indiferent de finisajul podelei, tipul de pardoseală sau mărimea proiectului, există un cablu electric de incalzire in pardoseala potrivit pentru orice cerințe.

cablu de incalzire

Finisarea podelei și tipul de pardoseală

Cablul de incalzire DWS este ideal pentru utilizarea cu pardoseli din piatră și ceramică și poate fi instalat pe plăci de izolație pe substraturile din beton.

Dacă se utilizează o șapă de beton ca parte a unui proiect de construcție, cablul de incalzire WIS a fost proiectat special pentru a fi instalat în acest tip de pardoseală și poate fi utilizat cu o gamă largă de finisaje de podea.

Sistemul DCM-PRO este încălzitorul perfect pentru utilizare cu finisaje de pardoseală. Este un system de incalzire cu decuplare , care folosește o membrană anti-ruptură, în care se potrivește cablul de încălzire.

cablu de incalzire

Construcția podelei

Cablurile de incalzire oferă o soluție de incalzire in pardoseală cu profil redus, care nu va ridica substanțial nivelul podelei.

Sistemul DWS este cel mai subțire cablu de incalzire de pe piață, la doar 1,8 mm, ceea ce îl face un sistem de incalzire “invizibil”, care poate fi instalat într-un strat de adeziv de nivelare sau adeziv pentru plăci. Cablul WIS are o lățime puțin mai mare, de 6 mm, dar este instalat direct într-un substrat din beton, astfel încât nu are impact asupra acumulării pardoselii, în timp ce DCM-PRO prezintă o adâncime a sistemului de 5,5 mm. Toate cablurile de incalzire trebuie instalate alături de materiale de izolare adecvate, cum ar fi placile noastre de izolație, care sporesc eficiența energetică a sistemului.

 

Tipul camerei

Cablurile de incalzire sunt recomandate camerelor regulare și camerelor cu forme neregulate, cum ar fi băile. Cablurile pot fi așezate pe sub pardoseală, indiferent de aspectul cel mai potrivit pentru zonă, înfășurându-le în jurul colțurilor și obiectelor fixe, cum ar fi băile și tăvile de duș, cu ușurință.

Datorită inerției sale termice, cablul de incalzire WIS este ideal în construcții noi. Cu toate acestea, dacă instalați incalzirea in pardoseala în camere cu formă normală, cu spații deschise, covorasele electrice de incalzire pot oferi o soluție mai ușoară.

Instalare

Cablurile de incalzire facilitează timpul de instalare rapid și pot fi instalate fără a fi nevoie de unelte de specialitate.

Cablul de incalzire WIS trebuie așezat într-o pardoseală de 50 mm grosime. Cablul trebuie să fie fixat pe substrat, folosind benzi metalice de prindere care însoțesc cablul,  înainte de turnarea unei șape de ciment.

instalare cablu de incalzire

Pentru a instala cablul de incalzire DWS, marcați aspectul cablului înainte de a-l plasa  acolo unde este necesar, lipindu-l în poziție. Asigurați-vă că trebuie să păstrați o distanță minimă de 50 mm între  bucle. Cablul poate fi acoperit cu un strat subțire de material de nivelare sau adeziv pentru plăci, înainte de a fi acoperit cu finisajul ales.

Datorită suportului autoadeziv, membrana de decuplare a DCM-PRO poate fi atașată rapid și ușor la substrat. Blocurile membranelor acționează ca o cale pentru cablul de incalzire DCM-PRO, pur și simplu împingeți cu mâinile cablul în poziție, păstrând o distanță minimă de 60 mm între bucle. Odată ce ați terminat, acoperiți pur și simplu cu un compozit autonivelant sau cu adeziv pentru plăci.

instalare cablu de incalzire