următoarea generație de izolație

Instalarea izolației pentru orice sistem nou de încălzire in pardoseală este importantă pentru a maximiza eficiența energetică a acestuia. În acest ghid vă vom arăta cum placa Ultralight de la Warmup este cea mai avansată soluție de izolare de până acum. Vom discuta despre:

  • De ce este importantă utilizarea izolației cu încălzirea in pardoseală
  • Beneficiile 4-în-1 ale Ultralight
  • Cum poate ajuta placa de izolație Ultralight la reducerea costurilor
  • Sfaturi de instalare pentru Ultralight

Îmbunătățirea capacității de reacție a sistemului de încălzire in pardoseală cu Ultralight

Izolația este întotdeauna recomandată atunci când se instalează încălzirea in pardoseală, deoarece îmbunătățește considerabil performanța sistemului, promovând timpi mai rapizi de încălzire și reducând pierderile de căldură. O izolație de bună calitate împiedică căldura produsă de sistemul de încălzire să se scurgă în jos, asigurându-se că aceasta rămâne în încăpere și, datorită acestei eficiențe sporite, izolația poate contribui, de asemenea, la reducerea costurilor de funcționare.

Ultralight este soluția de izolație perfectă pentru sistemele electrice de încălzire in pardoseală, deoarece, pe lângă beneficiile tipice ale izolației prin încălzire in pardoseală, are o tehnologie avansată de împrăștiere și decuplare a căldurii, precum și proprietăți de reducere a zgomotului.

Beneficiile plăcii izolatoare 4 în 1 Ultralight de la Warmup

Placa Ultralight a fost concepută pentru a se concentra pe patru beneficii principale: izolație, răspândire a căldurii, decuplare și izolare fonică. Este realizată cu un design multistrat care include aluminiu, fleece nețesut și izolație PEF și asigură o încălzire cu 50% mai uniformă și timpi de încălzire cu 30% mai rapizi decât plăcile izolatoare standard.

Izolatie

Ultralight este construit folosind izolație PEF de înaltă calitate, care poate ajuta la reducerea timpului de încălzire a unui sistem electric de încălzire in pardoseală cu până la 76 de minute, reducând în același timp consumul de energie cu 69%.

Decuplare

Datorită mișcării laterale a pardoselii (cauzată de obicei de schimbările de temperatură a mediului), finisajele din piatră și gresie se pot crăpa în timp. Placa Ultralight dispune de un strat inovator de decuplare din fleece care ajută la protejarea crăpăturii plăcilor și a chitului de această mișcare.

Răspândirea căldurii

Designul multistrat al plăcii Ultralight utilizează, de asemenea, un strat difuzor din aluminiu care reflectă căldura produsă de sistemul de încălzire prin pardoseală în sus și o răspândește uniform pe podea. Această tehnologie garantează că locuința va fi perfect încălzită la temperatura ideală necesară, fără zone calde sau reci.

Izolare fonică

Ultralight dispune de calități de izolare fonică, ceea ce înseamnă că o casă se poate bucura de niveluri sporite de pace și liniște. Performanțele acustice ale Ultralight sunt comparabile cu cele ale produselor acustice dedicate, cum ar fi cauciucul și pluta, fără a face compromisuri în ceea ce privește atributele sale de izolare, răspândire a căldurii sau decuplare.

Ultralight și economii la costurile de funcționare

Tehnologia cu emisii reduse de carbon a încălzirii prin pardoseală poate oferi costuri de funcționare mai mici pe termen lung în comparație cu sistemele de încălzire mai tradiționale, iar prin utilizarea Ultralight pentru a îmbunătăți performanța sistemului, aceste economii pot fi maximizate.

Mai multe economii pot fi realizate și prin utilizarea unui termostat inteligent pentru a controla sistemul de încălzire in pardoseală, asigurând că acesta funcționează la cele mai optime niveluri. Termostatul WiFi 6iE de la Warmup are caracteristici unice, cum ar fi încălzirea automată și accesibilitatea de la distanță și permite economii de până la 25% la facturile de energie. Ultralight va spori impactul efectului de căldură radiantă, încălzirea electrică eficientă 100% și controlul zonat al sistemului Warmup, contribuind la reducerea consumului de energie cu până la 35%.

Cum se instalează izolația Ultralight? 

Plăcile de izolație Ultralight sunt ușor de instalat. Acestea sunt ușoare, fiind în același timp mai mari decât plăcile de izolație tradiționale, astfel încât instalatorul le poate monta mai repede pe podea. Ultralight pot fi tăiate în curbe sau în forme complexe cu un cuțit utilitar standard, iar construcția lor unică înseamnă că nu conțin praf, ceea ce face ca instalarea să fie mai curată ca niciodată.

Urmați acești 4 pași simpli pentru instalare:

  • Curățați și uscați o suprafață plană
  • Amorsă cu un grund fără solvenți
  • Adaugati 1/4 inch de adeziv flexibil pe bază de ciment
  • Așezați plăcile pe caneluri proaspete, cu îmbinări eșalonate.

Placa Ultralight are, de asemenea, o grosime de numai 6 mm, ceea ce înseamnă că această soluție de izolație adaugă foarte puțină înălțime suplimentară podelei finisate, făcând-o ideala pentru a fi utilizata în proiecte de renovare a casei. Atunci când căutați să îmbunătățiți performanța energetică a unei case și să obțineți economii suplimentare la facturile de energie, Ultralight trebuie luat în considerare. Obțineți o ofertă gratuită astăzi.

Solicitați o ofertă

Warmup oferă o gamă largă de sisteme de încălzire electrică pentru interior și exterior, care sunt compatibile cu toate tipurile de podea și proiectele. În scopul de a obţine o ofertă detaliată pentru proiectul dvs., trebuie să completaţi formularul de mai jos.

Cerere cotaţie