DCM- PRO stil de viață cu putere redusă

Sistemul DCM-PRO cu putere redusă este cea mai recentă dezvoltare a Warmup în domeniul încălzirii electrice eficiente din punct de vedere energetic. În acest ghid , vom prezenta numeroasele beneficii ale acestui sistem inovator, ajutându-vă să decideți dacă este soluția potrivită pentru încălzirea electrică in pardoseală. Vom discuta despre:

  • Diferența dintre sistemele Warmup standard și cele cu putere redusă DCM-PRO 
  • Cum DCM-PRO cu putere redusă este perfect pentru casele cu pierderi reduse de căldură
  • Beneficiile utilizării acestui sistem cu energie solară
  • Ce finisaje pot fi folosite
  • Câte economii pot fi realizate cu DCM-PRO 

Care este diferența dintre DCM-PRO cu putere standard și putere redusă?

Puterea standard a DCM-PRO este capabilă să ofere o putere de încălzire flexibilă de la 112,5 la 225 W/m², fiind o alegere excelentă pentru proiectele care utilizează un amperaj obișnuit, dar dacă casa are un amperaj limitat, atunci un sistem cu o putere mai mică ar putea fi soluția. Cablul cu putere redusă DCM-PRO a fost conceput special pentru acest tip de proprietăți. Cu o putere de încălzire mai mică, cuprinsă între 41,3 și 82,5 W/m², acest sistem electric de încălzire prin pardoseală este ideal pentru utilizarea în clădiri cu alimentări cu sarcină electrică redusă și niveluri scăzute de pierderi de căldură.

Pentru ce tip de casă este conceput sistemul DCM-PRO cu putere redusă?

Casele cu amperaj redus de la rețea restricționeaza nr de dispozitive electrice care pot fi utilizate simultan, astfel încât utilizarea unui sistem electric de încălzire prin pardoseală de putere standard ar lăsa puțină energie pentru alte servicii electrice atunci când se încălzește o casă. Instalarea unui sistem cu putere redusă, cum ar fi DCM-PRO cu putere redusă, cu o putere medie de 55 W/m², reduce consumul de energie de la rețea, permițând utilizarea altor aparate din casă în timp ce sistemul de încălzire prin pardoseală este în funcțiune.

Având în vedere cantitatea mai mică de energie electrică utilizată, este important de asemenea să rețineți că sistemul DCM-PRO cu putere redusă trebuie instalat în case bine izolate, unde pierderile de căldură vor fi mai mici sau egale cu aproximativ 40 W/m²Instalarea unei izolații bună calitate a pardoselii odată cu sistemul de încălzire este, de asemenea, o măsură importantă care trebuie luată, deoarece va spori eficiența sistemului, îmbunătățind timpii de încălzire și reducând nivelul de căldură pierdută prin pardoseală.

Poate fi utilizat sistemul DCM-PRO cu putere redusă cu energie solară?

Da, se poate. Necesarul de energie ultra-redus al sistemului DCM-PRO de putere redusă face ca acest sistem să fie perfect pentru a fi instalat cu panouri solare și baterii care, prin proiectare, produc o sarcină de alimentare mai mică. Electricitatea solară devine o sursă de energie din ce în ce mai populară și pentru casele nou construite și pentru proiectele de renovare – oferind o alternativă curată, bazată pe energie regenerabilă, la sursele cu emisii ridicate de carbon, cum ar fi cazanele pe gaz și centralele electrice pe cărbune. Instalarea DCM-PRO de putere redusă cu panouri fotovoltaice și baterii pentru a stoca energia în exces permite încălzirea oricărei locuințe cu energie electrică autogenerată, fără emisii de carbon, creând un spațiu mai sustenabil și cu costuri de funcționare extrem de reduse.

Costul instalării DCM-PRO cu sisteme solare va varia în funcție de locație și de amploarea proiectului. Dacă sunteți interesat să instalați un sistem complet de încălzire electrică prin pardoseală cu energie solară, fiți atent la inițiativele guvernamentale care pot ajuta la finanțarea unor costuri de instalare. Obțineți o ofertă pentru încălzirea prin pardoseală Warmup folosind formularul nostru online. Pur și simplu introduceți câteva dintre detaliile proiectului și vă vom răspunde cât va costa achiziționarea sistemului electric de încălzire prin pardoseală ales.

Panouri solare

Care este cel mai bun tip de pardoseală care poate fi utilizat cu sistemul DCM-PRO?

La fel ca și sistemul de putere standard, sistemul DCM-PRO cu putere redusă poate fi utilizat cu toate sistemele de finisaje de pardoseală dar este deosebit de potrivit pentru finisajele de pardoseală cu gresie datorită tehnologiei sale de decuplare, care poate ajuta la protejarea pardoselii de fisurile cauzate de mișcările laterale ale podelei. Și datorită cerințelor de putere mai mici ale sistemului, DCM-PRO cu putere redusă este, de asemenea, clasificat pentru rezistențe crescute ale finisajelor de pardoseală de până la 0,3 m²⋅K/W. Acest lucru va permite alegerea dintr-o selecție și mai largă de opțiuni de pardoseli.

DCM-PRO asigură cea mai rapidă instalare a unui sistem de decuplare încălzit, ceea ce înseamnă că de căldura cu economie de energie a încălzirii electrice prin pardoseală vă puteți bucura rapid și fără probleme. Membrana DCM-PRO dispune de un suport autoadeziv, astfel încât poate fi lipită direct de podea, fără a fi nevoie de un adeziv sperat. De asemenea, utilizează un design unic de castelare, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai puțin adeziv pentru șapă sau plăci, iar la o adâncime de numai 5,5 mm, este perfectă pentru a fi instalată în încăperi de toate dimensiunile cu înălțimi de tavan reduse. Dacă se utilizează DCM-PRO cu gresie, poate fi placată direct pe aceasta sau, dacă se utilizează acest sistem cu alte acoperiri de pardoseală, poate fi acoperită cu un strat de compus autonivelant înainte de aplicarea finisajului final al pardoselii.

Cum se controlează sistemul DCM-PRO 

Încălzirea electrică prin pardoseală necesită un termostat dedicat sistemului pentru a asigura controlul zonal al încălzirii locuinței și pentru a îmbunătăți performanța energetică a acesteia. Un controler excelent pentru a fi utilizat cu DCM-PRO de putere redusă este termostatul WiFi 6iE de la Warmup. Dispunând de primul ecran tactil pentru smartphone din lume pe un controler de încălzire prin pardoseală, 6iE oferă o adevărată ușurință de utilizare – este suficient să derulați și să glisați pentru a seta programul ideal de încălzire. Utilizarea 6iE cu aplicația MyHeating facilitează, de asemenea, încălzirea automată și controlul de la distanță, făcând sistemul de încălzire a locuinței mai inteligent și mai intuitiv.

Câtă energie poate fi economisită? 

Încălzirea prin pardoseală radiantă este un mod de încălzire mai eficient din punct de vedere energetic și, datorită acestei performanțe sporite, se pot aștepta economii substanțiale. Încălzirea electrică 100% eficientă și controlul zonal al DCM-PRO cu putere redusă pot reduce consumul de energie cu până la 35% în comparație cu sistemele tradiționale cu radiatoare.

Pe lângă economiile existente în cazul încălzirii electrice prin pardoseală, atunci când se utilizează acest sistem cu panouri solare și baterii, este posibil să se furnizeze 100% din puterea sistemului din propria energie autogenerată. Această tehnologie avansată va reduce emisiile de CO2 și va oferi economii semnificative pe termen lung la facturi.

Solicitați o ofertă

Warmup oferă o gamă largă de sisteme de încălzire electrică pentru interior și exterior, care sunt compatibile cu toate tipurile de podea și proiectele. În scopul de a obţine o ofertă detaliată pentru proiectul dvs., trebuie să completaţi formularul de mai jos.

Cerere cotaţie