Incalzire electrica in pardoseala pentru bucatarie

Incalzirea electrica in pardoseala este soluția perfectă pentru bucătării.

De ce sa instalati incalzire electrica in pardoseala in bucatarie?

Ca inima a casei, bucătăriile noastre tind să fie cea mai utilizată cameră din casă și trebuie să fie capabile să rasounda de divertisment, gătit și relaxare.

Incalzirea electrica in pardoseala este ideală pentru utilizarea în bucătării, deoarece oferă o abordare “invizibilă” pentru încălzirea la domiciliu, perfectă pentru camere cu spațiu mic sau deloc pentru radiatoare.

Sistemele Warmup electrice de incalzire in pardoseala, dacă sunt utilizate ca surse primare sau secundare de căldură, oferă un confort de neegalat, într-un mod rentabil.

underfloor heating system in the kitchen
underfloor heating system in the kitchen

Ce sistem sa alegeti?

Bucătăriile sunt spatiul perfect pentru a fi incalzite cu incalzire electrica in pardoseala. Avem o gamă de opțiuni care trebuie luate în considerare, potrivite pentru mai multe finisaje de podea, la diferite preturi.

Covorasul incalzitor SPM este proiectat pentru a fi utilizat în stratul adeziv sub plăci. Spatierea fixa și covorasul autoadeziv, asigură instalarea rapidă și ușoară a camerelor cu formă regulată, asigurând în același timp menținerea preciziei.

DCM-PRO este un nou sistem inovator de la Warmup, dovedit a proteja podelele din gresie de crăpături. Constând dintr-o membrană de decuplare cu un cablu de încălzire, face instalarea incalzirii electrice in pardoseala rapidă și ușoară.

Cablul de incalzire DWS este proiectat pentru a fi utilizat în stratul adeziv sub plăci sau în cadrul unui strat de nivelare sub alte finisaje de podea și este ideal pentru instalarea în zone mici sau neregulate.

Cablul de incalzire WIS este proiectat pentru a fi utilizat în clădiri noi și poate fi utilizat sub orice tip de pardoseală și este suficient de versatil pentru a fi utilizat în orice zonă a unei locuințe.

Cele mai bune pavimente finale pentru bucatarie

Incalzire electrica in pardoseala poate fi instalata cu aproape toate tipurile de pardoseli. Anumite finisaje de podea au restricții de temperature, care influențează puterea termică a podelei.

  • Lemnul, vinilul, laminatul și covorul sunt limitate la 27 °C
  • Placile ceramice sau pietre pot rula la o temperatură mai mare (de exemplu, 30 °C), rezultând o ieșire mai mare de căldură pentru o podea acoperită cu gresie.
electric underfloor heating system in the kitchen

Este important să rețineți că, pardoseala prea groasă va împiedica eficienta sistemului, lăsând temperatura podelei și puterea maximă de căldură prea mică pentru a furniza căldură.

electric underfloor heating system in the kitchen

Costul cu incalzire electrica in pardoseala pentru bucătărie

Sistemele Warmup sunt la prețuri competitive și datorită eficienței energetice sporite a încălzirii pardoselilor electrice comparativ cu sistemele tipice de încălzire centrală; se așteaptă costuri de funcționare mult mai mici. Contactați Warmup pentru a solicita o ofertă.

kitchen underfloor heating layout

Avantajele pardoselilor încălzite în bucătărie

Libertatea designului în bucătărie

În renovări, incalzirea electrica in pardoseala este ideală pentru orice proiect deoarece nu va crește înălțimea podelei și va oferi șansa de a vă bucura de podeaua caldă din bucătărie pentru anii următori.

Sistemul oferă libertatea designului prin eliberarea mai multor spații, deoarece nu sunt necesare radiatoare voluminoase. Incalzirea electrica în pardoseala nu ocupă niciun spațiu de perete, permițându-ne să se bucuram pe deplin de designul bucătăriei.

kitchen without radiators

Confort si eficienta energetica

În casele noi, bucătăriile sunt deseori proiectate ca parte a unui spațiu de locuit mai larg, pentru a se adapta mai bine familiei și prietenilor, ca zonă suplimentară pentru divertisment. Proprietarii de case mai vechi modifică adesea și sporesc aceste spații, pentru a se potrivi cu stilul lor de viață modern și a adăuga valoare în scopuri de revânzare.

Incalzirea electrica in pardoseala este o alegere populară printre proprietarii de case care doresc să-și mărească confortul și să îmbunătățească eficiența energetică a bucătăriilor lor. Incalzirea electrica in pardoseala extinde căldura pe întreaga suprafață a podelei, utilizând căldură radiantă pentru a încălzi ușor camera, la temperatura dorită de confort.