Căutați un termostat pentru a controla un sistem de încălzire prin pardoseală? În acest articol, vom analiza regulatoarele de încălzire perfecte pentru sistemele de încălzire electrică prin pardoseală, astfel încât sistemul de încălzire să funcționeze la modul cel mai eficient. Vom vorbi despre:

  • Beneficiile controlului încălzirii prin pardoseală
  • Cum pot economisi energie și bani termostatele inteligente
  • Cel mai bun termostat pentru încălzire prin pardoseală

Care sunt avantajele unui termostat de cameră pentru încălzire prin pardoseală?

Selectarea controlerului potrivit este crucială pentru a profita la maximum de un sistem de încălzire prin pardoseală. Sistemele de încălzire prin pardoseală sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât sistemele tradiționale de încălzire, iar un termostat dedicat sistemului maximizează această eficiență, oferind căldură precisă, reducând în același timp risipa de energie. Oferim o gamă largă de termostate potrivite pentru toate soluțiile de încălzire prin pardoseală și fiecare termostat se asigură că oferă nivelul de căldură adecvat cerințelor, utilizând senzori pentru a detecta temperatura ambientală curentă a spațiului. Dacă se preferă un simplu control on/off, atunci termostatele noastre manuale sunt potrivite. Un termostat digital pentru încălzire prin pardoseală este o alegere excelentă atunci când doriți să configurați un program de încălzire de bază. Dacă sunteți interesat de funcții precum controlul de la distanță de pe un smartphone sau încălzirea automată, atunci gama noastră de controale inteligente este cea mai bună.

De ce este de preferat un termostat inteligent?

Încălzirea prin pardoseală oferă costuri de funcționare reduse, iar utilizarea unui termostat inteligent pentru a controla sistemul de încălzire poate ajuta la economisirea energiei. Un controler inteligent îmbunătățește beneficiile unui termostat programabil, nu doar prin faptul că permite programe de încălzire personalizate, ci și prin faptul că oferă încălzire automată și acces prin intermediul unui smartphone prin intermediul aplicației Warmup MyHeating. Astfel, o casă va fi întotdeauna la temperatura potrivită, la momentul potrivit – îmbunătățind considerabil eficiența energetică și durabilitatea sistemului de încălzire.

Termostatul Element WiFi

Termostat Element WiFi este una dintre cele mai recente inovații ale noastre în controlul încălzirii prin pardoseală și a fost proiectat cu gândul la simplitate și funcționalitate. Element poate fi utilizat cu toate soluțiile de încălzire prin pardoseală Warmup și utilizează butoane tactile cu un afișaj grafic clar pentru gestionarea precisă a căldurii. Designul său clasic și discret înseamnă că se va potrivi oricărui decor de casă și este pe deplin compatibil cu aplicațiile noastre pentru smartphone.

Elementul poate fi utilizat împreună cu 6iE ca parte a unei abordări de încălzire în mai multe zone. Încălzirea prin pardoseală poate fi instalată sub formă de “zone” – ceea ce înseamnă utilizarea unor sisteme separate pentru diferite zone ale unei locuințe, fiecare zonă fiind controlată de propriul termostat. Controlul se poate face prin mai multe termostate din aplicația MyHeating sau prin intermediul portalului online MyWarmup.

Termostatul Element WiFi de la Warmup a fost proiectat având în vedere simplitatea și funcționalitatea elegantă.

Cititi mai multe

Termostatul Element WiFi

Cititi mai multe

Solicitați o ofertă

Warmup oferă o gamă largă de sisteme de încălzire electrică pentru interior și exterior, care sunt compatibile cu toate tipurile de podea și proiectele. În scopul de a obţine o ofertă detaliată pentru proiectul dvs., trebuie să completaţi formularul de mai jos.

Cerere cotaţie

Ce termostat de încălzire prin pardoseală Warmup este potrivit pentru sistemele electrice?

Soluțiile de încălzire electrică prin pardoseală sunt excelente pentru a aduce căldură “invizibilă” în proiectele de renovare, deoarece designul lor cu profil redus și metodele simple de instalare le fac perfecte pentru a fi utilizate în orice încăpere.

Aproape toate controlerele noastre pot fi utilizate cu un sistem de încălzire electrică prin pardoseală Warmup, dar dacă achiziționați un sistem nou sau doriți să modernizați termostatul, atunci termostatele noastre 6iE sau Element WiFi ar fi o opțiune ideală. 6iE are un design elegant, de înaltă performanță, cu un ecran color, care face ca operarea sistemului de încălzire să fie la fel de intuitivă ca utilizarea unui telefon.

Solicitați o ofertă

Warmup oferă o gamă largă de sisteme de încălzire electrică pentru interior și exterior, care sunt compatibile cu toate tipurile de podea și proiectele. În scopul de a obţine o ofertă detaliată pentru proiectul dvs., trebuie să completaţi formularul de mai jos.

Cerere cotaţie

Cum să setați un termostat de încălzire prin pardoseală

Toate termostatele noastre sunt ușor de utilizat și simplu de instalat și configurat. Instrucțiunile termostatului, specificațiile tehnice și alte documente pentru regulatorul selectat pot fi găsite pe site-ul nostru web.

Doriți să achiziționați un termostat nou?

Obțineți astăzi o ofertă online gratuită pentru a găsi cel mai bun controler sau contactați-ne pentru a găsi cel mai apropiat distribuitor Warmup.