Topirea zăpezii de pe terase și balcoane

Mulți proprietari de case depun mult efort pentru a crea o terasă confortabilă și primitoare sau o zonă pavată în grădină, doar pentru a o găsi inutilizabilă atunci când temperatura scade sub zero grade în lunile reci. Nu ar fi minunat dacă accesul la această zonă a casei nu ar fi pierdut în fiecare iarnă? Nu ar fi ideal dacă ar exista o modalitate de a face terasa sau grădina prietenoasă pentru oameni pe tot parcursul anului? În acest articol vom arăta cum colecția noastră de soluții de topire a zăpezii și de protecție împotriva înghețului nu va lăsa temperaturile scăzute să ne ia locurile preferate pentru a sta și a ne relaxa în această iarnă. Vom afla:

  • Probleme comune cu echipamentele tradiționale de încălzire exterioară  
  • Beneficiile utilizării cablurilor de degivrare Warmup 
  • Unde pot fi folosite cablurile de topire a zăpezii
  • Alte produse pentru a menține suprafețele exterioare ferite de zăpadă și îngheț

Probleme cu soluțiile standard de degivrare 

Lămpile de căldură și felinarele

Cel mai bun mod de a combate temperaturile scăzute din zonele exterioare este să adăugăm puțină căldură. Pur și simplu, focul și gheața nu se amestecă, așa că, dacă vrem să ne păstrăm terasa sau grădina ferită de polei și zăpadă, ar fi bine să adăugăm puțină căldură în decor. Instalarea lămpilor de căldură și a felinarelor oferă tone de căldură și sunt relativ ușor de depozitat în timpul lunilor mai calde. Cu toate acestea, ele pot contracara înghețul și zăpada doar în zone localizate, atunci când sunt folosite și nu ar trebui niciodată să fie ținute în funcțiune în mod permanent.

Seminee portabile 

Semineele personalizate sunt o altă idee pentru a menține o terasă sau o alee fără zăpadă și gheață. Există puține lucruri la fel de distractive și relaxante ca să te ghemuiești în jurul unui semineu într-o noapte rece, iar șemineele îmbunătățesc, de asemenea, estetica în aer liber, creând o atmosferă distractivă, caldă și primitoare. Principalul dezavantaj potențial al acestor soluții este că, din nou, ele vor preveni acumularea de gheață în nopțile reci doar dacă sunt în uz și gerul sau zăpada se vor restabili rapid odată ce focul este stins.

Topirea zăpezii de pe terase

Cabluri de degivrare pentru suprafețe fără îngheț 

Din păcate, atunci când temperatura scade prea mult, chiar și unele dintre cele mai performante șeminee, lămpi de căldură și felinare nu vor fi suficiente pentru a topi gheața și zăpada din zonele exterioare. De asemenea, este important să ne amintim că gheața și zăpada în exces nu sunt doar inconfortabile, ci și un potențial pericol care ar putea provoca daune grave persoanelor, vehiculelor și echipamentelor.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun mod de a menține o suprafață exterioară fără gheață și zăpadă, Warmup este locul potrivit pentru a căuta acest lucru. Tehnologia inovatoare de căldură radiantă Warmup poate fi, de asemenea, utilizată pentru a ajuta la topirea zăpezii și pentru a preveni formarea de gheață în zonele exterioare.

Cablul de degivrare este un cablu electric de încălzire care ajută la menținerea zonelor exterioare fara zăpadă și gheață în lunile de iarnă. Acest sistem este disponibil atât pentru aplicații din beton, cât și din asfalt și este instalat direct pe suprafață, fiind apoi acoperit cu materialul final al suprafeței, fie că este vorba de beton, pavele sau asfalt. Această tehnologie aduce căldură radiantă pe întreaga suprafață, nu doar pe o zonă mică și localizată, cum se întâmplă cu celelalte. Sistemele de degivrare sunt controlate de un regulator de temperatură ușor de utilizat, pentru a se asigura că suprafața nu îngheața, chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Preveniți formarea gheții pe trepte și rampe

Unde pot fi instalate cablurile de topire a zăpezii? 

Cablul de topire a zăpezii este o sursă de încălzire fiabilă și consistentă, care va proteja zonele exterioare pavate. Sistemul a fost proiectat pentru utilizări rezidențiale și comerciale mici. Poate fi utilizat într-o varietate de moduri, inclusiv:

  • Topirea zăpezii de pe terase, balcoane și alei
  • Păstrarea căilor de acces ferite de îngheț pentru a conduce în siguranță
  • Asigurarea că drumurile și trotuarele sunt întotdeauna sigure
  • Grădină pavată degivrata
  • Preveniți formarea gheții pe trepte și rampe
Asigurarea că drumurile și trotuarele sunt întotdeauna sigure

Cum funcționează sistemul? 

Sistemul de degivrare funcționează prin încorporarea cablurilor de încălzire în suprafețele exterioare pentru a topi zăpada și gheața. Cablurile sunt instalate în combinație cu controlere și senzori, oferind un sistem automatizat. Senzorii vor măsura temperatura aerului și nivelul de umiditate de pe trotuar, oferind controlorului informațiile necesare pentru a activa sistemul până când zăpada sau gheața dispar. Controlorii pot fi montați în interior pentru un acces ușor și au o interfață ușor de utilizat.

Cum să achiziționați un sistem de degivrare Warmup? 

Warmup are zeci de ani de experiență și este principalul furnizor de sisteme de cabluri de încălzire la nivel mondial. Obțineți astăzi o ofertă gratuită pentru a descoperi cea mai bună soluție de încălzire radiantă pentru topirea zăpezii pe suprafețele exterioare și luați legătura cu noi pentru orice întrebări. 

Solicitați o ofertă

Warmup oferă o gamă largă de sisteme de încălzire electrică pentru interior și exterior, care sunt compatibile cu toate tipurile de podea și proiectele. În scopul de a obţine o ofertă detaliată pentru proiectul dvs., trebuie să completaţi formularul de mai jos.

Cerere cotaţie
Categories : Degivrare