Închirierea unui apartament de vacanță sau a unei camere turiștilor care vizitează zona este o modalitate populară prin care poate aduce un venit suplimentar și există multe platforme care pot ajuta turistii si proprietarii. Unul dintre lucrurile cheie de care trebuie să se țină cont atunci când se creează un mediu primitor pentru oaspeți este alegerea soluției de încălzire perfecte pentru a oferi un sejur confortabil și ecologic. În acest ghid vom explora modul în care sistemele de încălzire electrică in pardoseală sunt o idee excelentă pentru casele de vacanță și vom descoperi:

  • Numeroasele beneficii ale unui sistem de încălzire in pardoseală pentru casele de vacanță
  • Cât de ușor este să montați un sistem de încălzire in pardoseală
  • Cum eficiența energetică a încălzirii electrice in pardoseală poate contribui la reducerea costurilor de funcționare 
  • Modul simplu pentru a controla încălzirea electrică in pardoseală
  • Cum încălzirea electrică in pardoseală nu necesită întreținere

Ce face ca încălzirea electrică in pardoseală să fie perfectă pentru casele de vacanță?

Sistemele de încălzire in pardoseală sunt o formă de încălzire ecologică, care utilizează tehnologia de încălzire radiantă pentru a încălzi o locuință de la sol în sus, încălzind direct obiectele și persoanele din spațiu, spre deosebire de un sistem de încălzire centrală, care încălzește în principal doar aerul. Această formă de încălzire este un mod mai durabil de a încălzi o locuință. Gama noastră de sisteme electrice de încălzire in pardoseală necesită mult mai puțină energie pentru a atinge temperaturi de confort decât radiatoarele tradiționale – ceea ce le face cu până la 40% mai eficiente .

Sisteme electrice de încălzire in pardoseală sunt ideale pentru casele de vacanță și pentru chiriile de vacanță pe termen scurt, deoarece oferă o soluție de încălzire versatilă și cu costuri reduse pentru proprietar și pentru oaspeți. Spre deosebire de sistemele de încălzire centrală, timpii rapizi de încălzire ai acestor sisteme înseamnă că oaspeții se pot bucura de căldură precisă la momentul potrivit pentru cerințele lor, fără risipă de energie. Acest lucru înseamnă că sistemele electrice de încălzirein pardoseală sunt perfecte pentru o utilizare sporadică – astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea inutilă și la costurile neprevăzute atunci când casa de vacanță este liberă . 

Sistemele sunt disponibile în două forme: cabluri de încălzire sau covorase de încălzire. Ambele tipuri de sisteme pot fi utilizate în casele de vacanță nou-construite și în proiectele de renovare, deoarece designul lor cu profil redus nu va avea impact asupra înălțimii podelei. Alegerea celui mai bun sistem de încălzire pentru o proprietate de vacanță se bazează pe câteva variabile, și anume dispunerea, finisajul podelei și tipul de pardoseală a spațiului. Solicitați-ne o ofertă pentru a descoperi cel mai bun sistem de încălzire in pardoseală pentru proprietate .

Este ușor de instalat un sistem electric de încălzire in pardoseală?

Toate sistemele Warmup sunt rapid și ușor de instalat – unele sisteme putând fi instalate în mai puțin de o zi. Acestea pot fi montate într-o singură cameră dintr-o casă existentă sau pot fi instalate în întreaga casă de vacanță.

Sistemul de incălzire DCM-PRO este un sistem electric de încălzire in pardoseală care oferă timpi de instalare rapizi pentru încăperile cu finisaje de gresie. Un instalator poate pur și simplu să monteze manual cablul DCM-PRO în membrana de însoțire, asigurând o dispunere optimă a încălzirii pentru casa de vacanță .

Sistemul StickyMat este un covoraș de încălzire popular pentru a fi instalat în proprietățile cu camere de formă regulată și poate fi utilizat cu toate tipurile de pardoseală. Acesta este prevăzut cu un fir de încălzire de 1,8 mm, deja spațiat pentru o putere termică optimă, pe covorașe pre-dimensionate, cu un suport autoadeziv – pur și simplu se desfășoară și se lipește de pardoseală .. 

Costul instalării încălzirii in pardoseală va depinde de nevoile proiectului, de sistemul ales și de onorariul instalatorului . 

Care sunt cele mai bune opțiuni de control al încălzirii?

Termostatele asigură un control precis al temperaturii pentru sistemele de încălzire in pardoseală, asigurându-se că spațiul este perfect încălzit. Controlul sistemului cu ajutorul unui termostat inteligent este o modalitate excelentă de a spori, de asemenea, eficiența energetică a tehnologiei și poate economisi până la 25% în plus la energie, în comparație cu termostatele de bază.  

Termostatul Element WiFi utilizează butoane tactile simple pentru un control precis al sistemului, iar designul său elegant și discret se va potrivi oricărui decor de casă de vacanță. Element funcționează împreună cu aplicația MyHeating de la Warmup pentru a asigura controlul automat al căldurii, oferind căldură radiantă cu temperatura potrivită, la momentul potrivit, fără a fi nevoie să setați un program. Cu funcționalitatea de monitorizare a energiei și posibilitatea de a fi controlat de la distanță din afara proprietății, utilizarea Element cu aplicația “MyHeating” de la Warmup ajută la reducerea risipei de energie și oferă economii substanțiale de costuri . 

Solicitați o ofertă

Warmup oferă o gamă largă de sisteme de încălzire electrică pentru interior și exterior, care sunt compatibile cu toate tipurile de podea și proiectele. În scopul de a obţine o ofertă detaliată pentru proiectul dvs., trebuie să completaţi formularul de mai jos.

Cerere cotaţie

Utilizarea încălzirii electrice in pardoseală va duce la economii de energie?

Încălzirea prin pardoseală încălzește o încăpere mult mai repede decât un sistem de încălzire centrală și necesită mai puțină energie pentru a face acest lucru. Acest lucru poate duce la economii semnificative în ceea ce privește consumul de energie, reducând în același timp în mod dramatic amprenta de carbon a proprietății . 

Pentru a îmbunătăți eficiența sistemului și pentru a ajuta la economii și mai mari, un termostat inteligent si izolarea pardoselii ar trebui instalate. Izolarea podelei ajută la reducerea pierderilor de căldură, îmbunătățind în același timp timpul de încălzire a unui sistem de încălzire in pardoseală – asigurând economii maxime de costuri pentru orice proprietate. Folosirea unui sistem Warmup electric de încălzire in pardoseală  cu izolație, a unui termostat inteligent și a aplicației sale însoțitoare ar putea reduce în mod semnificativ facturile anuale de energie ale unei case de vacanță.

Ce întreținere necesită sistemul? 

Una dintre cele mai mari preocupări atunci când se operează o afacere de închiriere de vacanțe este întreținerea proprietății. Uzura generală a spațiului este de așteptat, dar asigurarea faptului că utilitățile funcționează cât mai bine posibil va oferi o experiență odihnitoare și relaxantă . 

Spre deosebire de metodele tradiționale de încălzire, sistemele electrice de încălzire in pardoseală nu necesită întreținere frecventă. Odată montate, acestea ar trebui să furnizeze căldură radiantă ușor de utilizat, fără întreținere permanentă. Acest lucru face ca încălzirea electrică in pardoseală să fie o investiție inteligentă și fără probleme pentru toți proprietarii de case de vacanță. 

Cele mai multe dintre soluțiile noastre de încălzire au garanție nelimitata și toate sunt însoțite de renumita garanție de instalare SafetyNet de la Warmup, astfel încât, dacă ceva nu merge bine în timpul procesului de instalare, vom înlocui gratuit sistemul de încălzire deteriorat cu unul nou.

Cum să achiziționați un sistem Warmup?

Pur și simplu completați formularul scurt de cerere de ofertă cu detaliile proiectului și și vă vom prezenta sistemul perfect pentru cerințele Dvs., precum și modalitatea de achiziționare a acestuia