HomeTermostate+Kit pentru incalzire centralizata

+Kit pentru incalzire centralizata inteligentă

+Kit-ul de la Warmup oferă o soluție ideală pentru transformarea termostatului inteligent 4iE WiFi, într-un termostat inteligent pentru incalzire centralizata.

warmup boiler plus kit compliance
boiler plus 4ie kit

+Kit-ul Warmup

+Kit-ul a fost conceput pentru a funcționa cu termostatul inteligent 4iE WiFi Warmup, pentru a îmbunătăți termostatul de la un controler de incalzire pentru sistemele de incalzire in pardoseala, la unul care controlează wireless sistemele de incalzire centralizata. Oferă toate avantajele și caracteristicile produsului 4iE pe care clienții din întreaga lume îl cunosc și le încredințează și le aduce în casele încălzite centralizat.

+Kit-ul Warmup aduce funcționalitate mobilă, fără fir la sistemul 4iE – care permite controlul sistemului de încalzire centralizata de oriunde din casă. Se livrează cu un receptor de boiler, adaptor de alimentare, bază de alimentare și suport, care leagă 4iE, permițând amplasarea flexibilă a termostatului în casă.

De ce să alegeți termostatul inteligent 4iE Warmup cu +Kit-ul de incalzire?

Termostatul inteligent 4iE WiFi este cel mai inteligent termostat Warmup, care utilizează cea mai recentă tehnologie pentru a elimina complet risipa de energie și îmbunătățește eficiența sistemului de incalzire. Termostatul este ușor de controlat și utilizează Programarea limbajului natural cu un design elegant, personalizabil. Utilizatorul poate realiza reduceri semnificative ale costurilor pentru facturile de incalzire, prin utilizarea termostatului, alături de aplicațiile smartphone ale Warmup. Aplicația MyHeating™ și tehnologia SmartGeo™ va asigură că, locuința este încălzită automat până la temperatura dorită numai atunci când sunteti acasă sau pe drumul spre casă și că, incalzirea funcționează la o temperatură mai scăzută când sunteti plecat de acasa, reducând considerabil consumul de energie și costurile de funcționare, de asemenea.

Caracteristici cheie

N

Receptor wireless

Odată conectat la boilerul existent, permite comunicarea fără fir între boiler și termostat.

N

Incalzire inteligenta

Aducerea managementului mai inteligent de incalzire, mai avansat și mai ecologic la sistemele de incalzire centralizata.

N

Eficientă

Tehnologia +Kit-ului oferă o soluție rapidă și eficientă.

+Kit-ul poate fi achiziționat separat de termosattul 4iE. Un client poate achiziționa 4iE pentru incalzirea in pardoseala sau poate cumpăra un kit 4iE și un +Kit însoțitor ,pentru sisteme de incalzire centralizata. În cazul în care există deja stocul de 4iE, pur și simplu comandați +Kit-ul Warmup și transformați fiecare 4iE într-un termostat inteligent pentru sistemele de incalzire centralizata. Dacă o gospodărie utilizează deja un 4iE pentru a controla un sistem de incalzire in pardoseala în anumite zone, acestea vor necesita un nou 4iE care să fie utilizat cu +Kit-ul pentru a controla boiler-ul și incalzirea centralizata în orice altă încăpere.