HomeTermostate4iE WiFi

Termostatul 4iE WiFi

Termostatul 4iE WiFi

4iE WiFi este un termostat inteligent de incalzire, care funcționează cu smartphone-ul pentru a oferi o incalzire optimă, rentabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Pentru utilizarea cu sisteme de incalzire electrica a pardoselilor si de incalzire a apei, modelul 4iE nu necesita programare si utilizeaza ultimele tehnologii Warmup pentru a se asigura ca, locuintele sunt intotdeauna la temperatura dorita, la momentul potrivit.

Termostatul 4iE WiFi

PENTRU SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA

Termostat inteligent de incalzire in pardoseală

Ușor de utilizat și complet compatibil cu sistemele de incalzire electrica in pardoseala și hidraulice, termostatul inteligent 4iE WiFi economisește energie și bani.

 Termostat de incalzire in pardoseala cu acces controlat prin aplicație

4iE este un termostat de incalzire prin intermediul aplicației, controlat de aplicație, care maximizează eficiența energetică a unui sistem de incalzire in pardoseala. Incalzirea in pardoseală este mult mai eficientă în încălzirea unei case decât radiatoarele tradiționale, funcționând la temperaturi mai scăzute pentru a atinge ușor căldura optimă. Combinarea încălzirii prin pardoseală cu sistemul 4iE permite controlul automat și intuitiv al încălzirii pentru o locuință cu adevărat inteligentă.

 Maximizează eficiența energetică a locuinței

Asigurați-vă că, incalzirea in pardoseala a casei este încălzită ușor atunci când este nevoie și funcționând la temperaturi mai scăzute atunci când încălzirea nu este necesară, tehnologia 4iE și tehnologia SmartGeo reduc pierderile de energie, reducând astfel și costurile de energie. Utilizarea aplicației 4iE împreună cu aplicațiile MyHeating și AutoSwitch ale Warmup pot economisi facturi de energie.

Nu veniți acasă la o casă rece sau plătiți din nou facturi mari la energie.

Întotdeauna la temperatura potrivită

Tehnologia SmartGeo™ asigură că locuința este încălzită automat, chiar dacă sosiți și funcționeaza eficient când sunteți plecat.

Ușor de folosit

4iE este ușor de utilizat și nu necesită programare. Setarea poate fi finalizată în câțiva pași simpli.

warmup 4iE smart underfloor heating

Caracteristici 4iE de control al încălzire

Termostatul inteligent 4iE WiFi pentru incalzire in pardoseala este conceput pentru a arăta excelent atât în case moderne, cât și în stil tradițional, cu fețe frontale cu efect de sticlă și muchii cromate. Dispunând de un touchscreen clar, plin de culoare, care poate fi personalizat cu teme diferite și fundaluri de fotografii încărcabile.

4iE funcționează cel mai bine atunci când este utilizat împreună cu aplicațiile de încălzire Warmup MyHeating pentru smartphone-uri.

Aplicația MyHeating

Tehnologia SmartGeo în cadrul aplicației MyHeating a 4iE, controlează automat sistemul de incalzire, prin cunoașterea distanței de acasă și încălzirea casei la timp pentru sosire. Acest lucru previne pierderile de energie și poate economisi până la 25% din facturile la energie.

Aflați mai multe despre aplicația MyHeating aici >

Conectivitate IFTTT

Termostatul de incalzire in pardoseala 4iE este, de asemenea, compatibil cu alte dispozitive inteligente prin intermediul platformei IFTTT, permițând comunicarea între controlerul de încălzire prin pardoseală WiFi și un Amazon Alexa, de exemplu.

Vedeți Applet-urile noastre aici >

Incalzire in pardoseala electrica

Incalzire in pardoseala electrica

Utilizați sistemul de încălzire Warmup prin pardoseală cu 4iE

Incalzire Hidraulica Prin Pardoseala

Incalzire hidraulica prin pardoseala

4iE funcționează perfect cu sistemele de incalzire hidraulică prin pardoseala

Tensiune nominală 230 V AC ±15%, 50 Hz
Încărcați 16A, ~3600W
Dimensiuni 90 x 110 x 18 mm (necesită o doza adâncă de 35 mm)
Ecran tactil color de 74 x 52 mm
Senzori furnizați cu senzor de podea NTC 10K (3m) și senzor de aer încorporat
Programare până la 5 perioade de confort pe zi, cu orice combinație de zile
Grad protectie IP33
Clasa Er-P
IV
Certificate și mărci accreditation-beab accreditations-CE
4iE necesită întotdeauna energie de 230 V
Compatibil cu sistemele de incalzire electrica si hidraulica in pardoseala
Compatibil cu boilerele Combi și System cu intrare Switch Live (230VAC)
Pentru tensiuni mai mici sau pentru sisteme fără volți, trebuie utilizat un contactor