DE CE INCALZIRE IN PARDOSEALA?


Incalzire electrica in pardoseala este cu adevărat soluția modernă de încălzire, de creare a temperaturii perfecte, făcandu-vă să vă simțiți instant cum ați intrat in cameră, calzi și confortabili.


Beneficiile de incalzire in pardoseala includ:


Adecvare pentru fiecare tip de proiect, combinată cu flexibilitatea pe termen lung


Datorită disponibilității unei game largi de produse şi sisteme, există o soluţie practică pentru orice tip de proiect, de la o simplă baie la o instalare pentru întreaga casă.


Confort de neegalat chiar și prin distribuție de căldură


Incalzire in pardoseala electrica dispersează caldura pe zona întregului etaj, folosind caldura radiantă de temperatură scăzută, mai degrabă decât temperaturi înalte "punct de încălzire" asociate cu radiatoarele. Încălzind o suprafaţă mare la o temperatură scăzută, produce forma cea mai confortabilă de încălzire posibilă, prin reducerea pierderilor de căldură de la corpurile noastre fără supraîncălzirea aerului din jur.


Economii de costuri şi creşterea eficienţei energetice prin zonele de control


Zonarea casei dvs. cu incalzire electrica in pardoseala este simplă. Unicele termostate 4iE WiFi inteligent și 3iE - cu monitor de energie, programabile digital, vă permit să selectați nivelurile de temperatură și programul, pentru a se potrivi perfect stilului dvs. de viață. Ca atare, pot fi realizate reduceri de până la 10-20% la facturile de încălzire.


Libertate în proiectare și costuri de întreținere reduse


Sistemele noastre sunt visul fiecărui designer, fără radiatoare voluminoase pe pereți și spațiu valoros. Cu încălzirea electrică prin pardoseală, puteți folosi fiecare metru pătrat din casa dvs. așa cum doriți. Sistemul este nu necesită întreținere.


Beneficii pentru sănătate și siguranță sporită


Un sistem de podea reduce umiditatea, prevenind acarienii, în timp ce căldura radiantă reduce circulația prafului. Acestea sunt caracteristici importante pentru cei care suferă de alergii si astm. Nu există suprafețe fierbinți sau margini metalice dure, care vin cu un sistem de radiatoare.

CARE SUNT CELE MAI BUNE SISTEME PENTRU DVS.?

Vă putem pregăti o cotație pentru proiectul dumneavoastră

Cotație

CE NE DIFERENȚIAZĂ DE ALTE BRAND-URI DE PE PIAȚĂ?

 • Cele mai bune produse

  Cele mai bune produse

  Am pariat pe calitate pentru a ne asigura că, clienții noștri au sistemele cele mai fiabile și sigure disponibile pe piață.

 • Cele mai bune servicii

  Cele mai bune servicii

  Avem personal calificat tehnic disponibil pe tel.  0742/88.20.02, care vă va recomanda ce ar trebui să faceți atunci când aveți probleme cu sistemul. De asemenea, suntem în măsură să vă oferim informații exacte in ceea ce privește costurile de funcționare ale sistemului pe care il cautati.

 • Cele mai bune garanții

  Cele mai bune garanții

  Vă oferim un set exclusiv și unic de garanții pentru produsele noastre. De asemenea, oferim o garanție de instalare SafetyNet™, în sensul că, dacă instalația de încălzire se deteriorează în timpul instalării, o vom înlocui gratuit.

 • Cele mai bune acreditări

  Cele mai bune acreditări

  Produsele de incalzire electrica prin pardoseala Warmup sunt conforme cu normele UE, sunt marcate CE și acreditate de mai multe instituții independente, inclusiv BEAB, FIMKO, SEMKO, CSA, cUL, și UL.

 • Cea mai bună cercetare & expertize pentru dezvolta

  Cea mai bună cercetare & expertize pentru dezvolta

  Investiția noastră vastă în cercetare și dezvoltare ne permite să avem cele mai bune produse de pe piață. Avem cercetare de mai multe milioane Centru de Dezvoltare din Germania și un număr de case monitorizate post-ocupare în întreaga lume, din care toate ne oferă informații despre produsele noastre, consumul de energie și eficiența costurilor.

Înapoi la topul paginii

Doresc să știu mai multe despre...

Cotație

Vă rugăm să așteptați în timp ce cererea dvs. este în curs de procesare. Ar putea dura până într-un minut...