Cine suntem și care este activitatea noastră principală?


Warmup este o companie britanică, certificată ISO 9001:2008, care creează şi furnizează soluţii de încălzire electrică prin pardoseală. Am vândut mai mult de 1,8 milioane de sisteme în mai mult de 50 ţări în peste 20 de ani de tranzacţionare. Avem operațiuni subsidiare în 11 ţări şi parteneri comerciali licenţiați în altele.


Am început și am rămas o afacere britanică, bazată pe cunoaștere și cercetare, care realizează produse de lider mondial. Warmup are o tradiție pentru calitate și inovație. Ne actualizăm constant și adăugăm la gama noastră de produse, pentru a livra bunuri de calitate absolută. Încălzirea electrică prin pardoseală Warmup este conformă cu normele UE, CE a marcat și acreditat de numeroase instituţii independente, oferindu-vă dvs. şi clienţilor dumneavoastră securitate și siguranță.


În special în comerțul cu clienții nostri profesionali, calitatea și flexibilitatea produselor noastre, sprijinul clientului pre și post-vânzare, asistența tehnică, vă va ajuta în fiecare etapă a proiectului dvs. Garanția pe viață Warmup, reflectă încrederea în testele noastre de cercetare şi în experienţa noastră operaţională.
Oferim cel mai bun sistem pentru nevoile dvs., optim proiectat şi perfect comandat pentru a lucra exact așa cum v-am specificat - pentru toată viața. Într-adevăr, aceasta este garanția Warmup.

Cele mai bune produse

Cele mai bune servicii

Cele mai bune garanții

Cele mai bune expertize

Cele mai bune acreditări

Cele mai bune produse

Warmup are produse de cea mai înaltă calitate. Avem cele mai dure, dual-fluoropolimer, grosime (1,8 mm diametru) cabluri de încălzire de pe piaţă. Acestea nu vor ridica nivelul etajului şi sunt aprobate BEAB, îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranţă pentru incalzirea electrică prin pardoseală. Sistemele noastre vin complet proiectate, furnizate cu un set de componente de înaltă calitate şi controlate, pregătite pentru instalare şi sunt disponibile într-un număr de configuraţii şi componente, garantate pentru a se potrivi perfect proiectului și bugetului dvs.

Cele mai bune servicii

Oferim servicii și suport de lider mondial. Suntem singura companie care deține o linie de asistenţă tehnică telefonică pentru toţi clienţii, proprietarii de case, instalatori, arhitecți, comercianţi cu amănuntul sau orice alt client Warmup. Această linie telefonică serveşte atât întrebărilor referitoare la setarea termostatelor, cât și diverselor nelămuriri în ceea ce privește instalarea sistemului.

Cele mai bune garanții

Toate produsele noastre sunt susținute cu garanții extinse, ca rezultat al testării și cercetării. Oferim garanții unice pentru unele dintre sistemele noastre. În plus, oferim o garanție de instalare SafetyNet ™ pentru cablurile de încălzire: dacă un sistem este deteriorat în timpul instalării, îl vom înlocui gratuit (în funcţie de termeni & condiții).

Cele mai bune expertize

Cercetare adusă spre excelentă. Avem un centru de dezvoltare si cercetare EN442-2 de milioane de € în Germania și case cu facilități de testare și monitorizare în întreaga Europă, care oferă până într-un minut, informaţii private despre produse şi tehnici de eficienţă energetică. Am instalat deasemenea în case cu energii regenerabile BRE

Cele mai bune acreditări

Asigurați-vă că dețineți cel mai bun sistem din piaţă. Produsele noastre de
încălzire electrică prin pardoseală sunt conforme cu directivele UE, CE
marcat şi acreditat independent mai multe instituţii. Acreditările noastre pentru produse includ: BEAB, cUL, CSA, FIMKO, SEMKO si UL. În plus, suntem membri ai BEAMA şi TTA.

Recunoscuți la nivel mondial în industria incalzirii in pardoseala

Soluțiile și produsele noastre de cea mai bună caliatte ne-au răspândit în numeroase tari pe diverse continente

Espana

España

www.warmup.es

Italia

Italia

www.warmupitalia.it

France

France

www.warmupfrance.fr

Deutschland

Deutschland

www.warmupdeutschland.de

United Kingdom

United Kingdom

www.warmup.co.uk

Magyarorszag

Magyarország

www.warmup.co.hu

Vezi lista complectă

Înapoi la topul paginii

Doresc să știu mai multe despre...

Cotație

Vă rugăm să așteptați în timp ce cererea dvs. este în curs de procesare. Ar putea dura până într-un minut...