Pardoselile de vinil sunt din nou la modă și ideale cu un sistem de încălzire prin pardoseală


,

Dacă renovați baia sau bucătăria, aveți o gamă largă de materiale pentru podele pentru a vă alege. Plăci de vinil de lux sunt din nou la modă și bine adaptate pentru a fi utilizate cu incalzire prin pardoseala și sunt o opțiune excelentă pentru aceste domenii. De asemenea, sunt durabile.

 

Pardoselile de vinil

Ușor de curățat și antiderapante


Podelele de vinil sunt ușor de curățat, rezistente la apă și antiderapante, fiind un finisaj perfect în zone cu trafic intens, cum ar fi băile și bucătăriile.


Încălzire prin pardoseală de vinil


Plăcile de vinil de lux și parchet vinilic, pot fi folosite în siguranță cu un sistem de încălzire prin pardoseală, inclusiv cele din gameleAmtico și Karndean.


Ca parte din testele noastre în curs de cercetare & dezvoltare, am făcut căldură extremă în unitățile noastre de testare EN442-2, pentru a înțelege ce efecte poate avea încălzirea prin pardoseală privind proprietățile fizice și estetice ale pardoselii din vinil. Rezultatele testelor au arătat că nu a existat nicio decolorare, contracție sau efect asupra aspectului, ceea ce înseamnă că vinilul poate fi folosit în condiții de siguranță cu sistemul de încălzire prin pardoseală, ceea ce face o completare ideală proiectului dvs. de renovare.


Temperatura camerei este controlată cu un termostat, care vă oferă controlul total al setărilor de încălzire și vă permite să vă bucurați de o cameră caldă, atunci când se dorește nicio energie risipită prin încălzirea camerei, când acest lucru nu este necesar.


Creați un aspect unic pentru casa dvs.


La alegerea plăcilor de vinil de lux, acordați o atenție specială la stilul și paleta de culori a întregii case și alegeți ceva care va completa design-ul acesteia. În ceea ce privește sistemul de încălzire prin pardoseală, aruncați o privire la produsele noastre și puteți obține o estimare astăzi.

Articole relationate

Pot folosi vinilul peste incalzire in pardoseala?

Pot folosi vinilul peste incalzire in pardoseala?

Răspunsul scurt este da. Am efectuat teste extinse cu pardoseli din vinil și gresie din vinil de lux (LVT), inclusiv mărcile Amtico și Karndean și am constatat că, vinilul este foarte potrivit pentru utilizarea cu încălzirea prin pardoseală.

Citește

Înapoi la topul paginii

Cotație

Vă rugăm să așteptați în timp ce cererea dvs. este în curs de procesare. Ar putea dura până într-un minut...