Instalarea incalzire in pardoseala

Incalzirea in pardoseala poate fi instalată atât în lucrări de renovare, cât și în proiecte noi. Am reunit câteva sfaturi pentru a arăta cât de rapidă și ușoară este instalarea acesteia.

Cum se instalează incalzirea in pardoseala?

Incalzirea podelei poate fi realizată de o persoană competentă sau de un instalator profesionist. Pașii exacți de instalare depind de tipul instalației de incalzire, așa că, citiți manualul înainte de începerea lucrarii. Toate lucrările electrice, inclusiv cablarea și conectarea termostatului la sistemul de încălzire, trebuie completate de către un electrician autorizat.

Ghiduri video

Warmup oferă acces la sfaturi detaliate privind instalarea incalzirii in pardoseala. Aceste videoclipuri sunt concepute pentru a fi folosite doar ca ghid, deci respectați manualul complet de instalare.

Garanție de instalare

Am fost primul brand de pe piață care a oferit o garanție de instalare SafetyNet™ pentru cablurile noastre de încălzire. Dacă sistemul de încălzire este deteriorat în timpul instalării sistemului, îl vom înlocui gratuit. Trebuie doar sa ne contactati pentru a-l inlocui.

Manuale și instrucțiuni

Accesați pagina noastră de produse pentru a găsi manualele de instalare și specificațiile tehnice pentru toate produsele noastre. Fie că este vorba de un sistem electric de incalzire in pardoseala, de termostat sau de alt produs din gama Warmup, nu uitați să citiți întotdeauna manualul de instalare și să urmați instrucțiunile.