Cum să economisiți bani cu încălzirea pentru casa dvs.?


,

economisiți bani  

Odată cu creșterea facturilor la utilități, mai multe gospodării caută modalități de a economisi energie. Am evidențiat câteva dintre modalitățile care vă pot ajuta să economisiți bani pe încălzire acasă, în această postare pe blog.


Izolarea

Unul dintre lucrurile cheie în încălzirea eficientă a casei dvs. este să vă asigurați că aerul cald nu se risipește din cauza izolatie necorespunzătoare. O bună izolație scade pierderile de căldură și păstrează casa dvs. caldă, consumul de energie scăzut, dar pentru aceasta trebuie să investiți în ferestre cu geamuri termopan, pereti izolați în mod corespunzător si uși de bună calitate.


Treceți la termostatul programabil care învață de la consumul de energie

Termostatul programabil poate economisi 10% și chiar mai mult din facturile anuale de energie. Acest lucru înseamnă să folosiți încălzirea numai atunci când o cameră este locuită. Lăsând încălzirea pornită toată ziua, consumați energie și bani. Modul cel eficient al costurilor este de a porni sau opri, a crește sau a scade temperatura, atunci când este necesar. Prin trecerea la un termostat programabil și programându-l să încălzească casa dvs. numai atunci când este necesar, vă puteți asigura căldura casei, atunci când se dorește, cu nicio energie risipită.

Un termostat care învață din utilizarea de energie și vă solicită să alegeți setările cele mai eficiente energetic, vă permite să vă încălziți casa cu maximum de eficiență energetică.Temostatul Warmup 3iE-cu monitor de energie,face toate acestea pentru dvs. prin monitorizarea setărilor de încălzire,pentru a se potrivi stilului dvs.de viață și scăzând facturile la utilități.


Opriți termostatul

Cei mai mulți oameni sunt obișnuiți cu o temperatura a camerei de 21 ° C, dar încălzesc casele la o temperatură mai ridicată, fără să știe.Dând o temperatură mai mică termostatului, va fi o diferență în factura de energie și, în cele mai multe cazuri, se poate ajunge la același nivel de confort, prin a avea o temperatură mai scăzută a camerei. Deci, încercați să dați termostatul cu un grad sau două mai puțin și vedeți dacă vă spune diferenta, iar dacă nu, atunci puteți începe să utilizați noua temperatură mai scăzută a camerei, fără a compromite confortul.


Alegeți încălzirea prin pardoseală

Încălzirea prin pardoseală este cunoscută pentru eficiența energetică. Rulând la o temperatură mai mică decât radiatoarele și atingând temperatura dorită în cameră mai repede, sistemul oferă căldură într-un mod eficient. Încălzirea prin pardoseală produce caldură radiantă, încălzind camera de la zero. Nu există locuri reci, înseamnând că nu va fi irosită energia pentru a compensa un loc rece în altă parte din cameră

Înapoi la topul paginii

Cotație

Vă rugăm să așteptați în timp ce cererea dvs. este în curs de procesare. Ar putea dura până într-un minut...