Există o varietate de moduri de a crește valoarea casei tale, de la un makeover complet la reparațiile mai mici din jurul casei. Investiția în ceva ce oamenii nu pot vedea neaparat, dar ceea ce poate fi simtit, cum ar fi incalzire prin pardoseala, este o caracteristică suplimentară de vânzare, care pot face casa ta mai atractivă pentru potentialii cumpărători. Incalzire electrica prin pardoseala este o soluție de încălzire modernă, eficientă energetic, care va actualiza camera, prin eliberarea de spațiu de locuit valoros, pentru nu va mai fi nevoie de radiatoare voluminoase.

casa

Instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala este ușoară și se poate face alături de alte lucrări de renovare. Gresia din baie, de exemplu, va crește valoarea casei tale în sine, dar oferă, de asemenea, o mare oportunitate pentru instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală electric. Capacitatea de a avea o pardoseală caldă în baie, atunci când doriți, va adăuga valoare, făcând camera mai confortabilă. O temperatură pot fi savurate care îmbunătățește eficiența energetică. Un alt motiv pentru a opta pentru încălzirea prin pardoseală sunt costurile reduse de funcționare. Eficiența energetică îmbunătățită înseamnă facturi mai mici la energie, care este o caracteristică binevenită atunci când vine vorba de a cumpăra o casă.

Nivelul creșterii podelei poate provoca unele preocupări, dar piața oferă o varietate de produse pentru a rezolva aceste probleme. Sistemele, cum ar fi cablurile de încălzire directe Warmup, se potrivesc bine pentru în acest scop, ca și cablul de încălzire ultra-subțire, care nu va ridica nivelul podelei. De asemenea, este rapid și ușor de instalat și vine cu o singură conexiune pentru a face mai puțini pași în procesul de instalare. Aceste sisteme pot fi instalate de către o echipă competentă, dar toate lucrările electrice și conectarea termostatului, vor trebui să fie efectuate de un electrician calificat si certificat.

Controlul unui sistem de incalzire prin pardoseală cu un termostat cu monitor de energie, cum ar fi Warmup 3iE™, permite cunoașterea nivelurile de energie și încălzirea furnizată pentru a atinge nivelul dorit de confort. Aceste informații vă vor ajuta să înțelegeți când să utilizați energia, permițând utilizatorilor să programeze termostatul pentru a încălzi podeaua numai la temperatura necesară pentru a încălzi camera.

Eficiența energetică îmbunătățită și confortul sunt caracteristici de vânzare. A fost estimat că, în timp de un an, locuințele cu încălzire prin pardoseală se pot aștepta să vadă o scădere semnificativă în facturile de energie și, chiar dacă economiile efective depind de circumstanțe, cum ar fi nivelurile de izolare și înălțimea camerei, costurile reduse de funcționare ale sistemului de încălzire în pardoseală vor adăuga valoare casei dvs.

Pentru a afla mai multe despre incalzirea electrică prin pardoseală și cum s-ar putea adăuga valoare pentru proprietatea dumneavoastră, vă rugăm să contactați Warmup.

Citat Warmup gratuit

Warmup oferă o gamă largă de sisteme de încălzire electrică pentru interior și exterior, care sunt compatibile cu toate tipurile de podea și proiectele.

Cerere cotaţie