Ce se poate face sau nu, utilizând sistemul de incalzire in pardoseala


,

 

Plăci și piatră

DA


Verificați garanțiile. Este întotdeauna important să verificați categoria garanțiilor pentru sistemul pe care îl căutați. Nu vă mulțumește  nimic mai mult  decât o garanție Warmup pentru a fi liniștiți, știind că sistemul va funcționa într-un mod eficient, de la an la an.


Verificați dacă finisajul podelei este adecvat. Lemn și laminat, covor, vinil și gresie, pot fi utilizate cu acest sistem, astfel încât aproape orice finisaj de podea poate fi folosit. E recomandabil, totuși, să consultați producătorul de podele, pentru a afla dacă acestea sunt adecvate pentru utilizare cu sistemul electric de încălzire.


Verificați nivelul de suport tehnic. Asigurați-vă că aveți suport tehnic de specialitate disponibil, atunci când este nevoie. Verificați sprijinul producătorului de încălzire prin pardoseală înainte, în timpul și după instalare, pentru a vă asigura că aveți ajutor la îndemână.


Preluați controlul și alegeți încălzirea care se potrivește stilului dvs. de viață. Decideți dacă doriți un termostat programabil cu monitorizare de energie, care vă permite să setați încălzirea pentru a se potrivi stilului dvs. de viață și care vă solicită să alegeți setările cele mai eficient energetic, economisind bani sau dacă aveți nevoie doar de un control de bază, care vă permite să reglați temperatura camerei.


NU


Nu vă zgârciți la calitate. Cumpărați cele mai bune sisteme electrice de incalzire in pardoseala pentru a vă asigura desfășurarea eficientă a sistemului. Verificați cu atenție cablurile de încălzire. Firul de încălzire trebuie să fie ultra-subțire, dual-fluoropolimer, cablul de încălzire trebuie să fie de o performanță de lungă durată.


Nu vă bazați pe presupunerile cu costuri pentru incalzirea in pardoseala. Nu faceți o estimare a costurilor de funcționare pentru sistem, ci întrebați producătorul de încălzire prin pardoseală pentru a vă oferi o estimare pe baza datelor de proiect.


Nu depășiți restricțiile de temperatură de top. Cu unele finisaje de podea, temperatura pardoselii nu trebuie să depășească 27 ° C. Acest lucru este controlat de un termostat. Această restricție de temperatură de mai sus este pentru lemn, laminate, covoare și podele de vinil.

 

 

 

Articole relationate

Înapoi la topul paginii

Cotație

Vă rugăm să așteptați în timp ce cererea dvs. este în curs de procesare. Ar putea dura până într-un minut...